Έκλεψε laptop κι απολογήθηκε με e-mail στον ιδιοκτήτη του (pics)

Gazzetta team
Έκλεψε laptop κι απολογήθηκε με e-mail στον ιδιοκτήτη του (pics)
Ο κλέφτης δεν έχει γίνει μόνο ένας... σταρ των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, αλλά βάλθηκε να αποδείξει επίσης στον κόσμο ότι αν και κλέφτης είναι «τίμιος».

Το τελευταίο... αστέρι του Twitter δεν είναι διασημότητα, αθλητής, πολιτικός ή επιχειρηματίας. Είναι, στην πραγματικότητα, ένας κλέφτης. Ναι, το διάβασατε σωστά.

Ο κλέφτης δεν έχει γίνει μόνο ένας... σταρ των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, αλλά βάλθηκε να αποδείξει επίσης στον κόσμο ότι αν και κλέφτης είναι «τίμιος», με την ειλικρινή χειρονομία του.

Ο χρήστης Twitter Stevie Valentine μοιράστηκε πρόσφατα μια ιστορία για τον χαμένο φορητό υπολογιστή του.

Ωστόσο, αποδεικνύεται ότι ο φορητός υπολογιστής του είχε κλαπεί από έναν άντρα, ο οποίος είναι εξαιρετικά φτωχός και χρειαζόταν χρήματα.

Πώς γνωρίζει το θύμα τόσα πολλά για τον κλέφτη;

Λοιπόν, ο κλέφτης αποφάσισε να γράψει ένα μήνυμα ζητώντας συγγνώμη από το θύμα, το οποίο μήνυμα έχει πλέον κάνει το γύρο του κόσμου μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης.

Εδώ είναι το email:

Ο κλέφτης έγραψε στο μήνυμα ότι η οικογένειά του είναι φτωχή και ότι χρειαζόταν χρήματα. Προσφέρθηκε επίσης να στείλει τα αρχεία σπουδών και τις εργασίες που μπορεί να χρειαστεί ο φοιτητής για το πανεπιστημιακό του έργο.

Αφού ο Stevie μοιράστηκε την ιστορία στο Twitter, έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες.

Οι χρήστες του κοινωνικού μέσου έδωσαν τις ...ευλογίες και την αγάπη τους για την ειλικρινή χειρονομία του κλέφτη.

Ένας χρήστης έγραψε: «Πω πω. Καταλαβαίνω. Και το email φαίνεται γλυκό. Αλλά καταλαβαίνεις ότι έκλεψες από μαθητή; Οι μαθητές είναι επίσης άφραγκοι. Και τώρα πρέπει να πάρει έναν φορητό υπολογιστή. Πώς να κάνει τη δουλειά του;»

«Διαπραγματεύσου μαζί του. Δώστου μετρητά», έγραψε ένα άλλο.

Κάποιοι μάλιστα σημείωσαν πως «αισθάνθηκαν άσχημα» για τον κλέφτη, ενώ κάποιος σημείωσε πως αν ο κλέφτης πραγματικά είναι μετανιωμένος γι' αυτό που έκανε τότε θα γράψει την επόμενη εργασία του φοιτητή.

Πηγή: reader.gr