Μητέρα τριών παιδιών υιοθέτησε έξι παιδάκια με προβλήματα υγείας (pics)

Gazzetta team
Μητέρα τριών παιδιών υιοθέτησε έξι παιδάκια με προβλήματα υγείας (pics)
Η 53χρονη, Hope Feliciano, είχε όνειρο απ' όταν ήταν πιτσιρίκα να υιοθετήσει ένα παιδί και τελικά κατάφερε να δώσει στέγη σε έξι παιδάκια με ειδικές ανάγκες και προβλήματα υγείας!

Η μαμά - έμπνευση είχε την ευλογία ν' αποκτήσει με τον σύζυγό της τρία παιδάκια. Ωστόσο, αυτό δεν την εμπόδισε να παλέψει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Η 53χρονη, όπως κι ο άντρας της, είχαν μεγάλη λαχτάρα να δώσουν στέγη σε ένα παιδάκι. Από το 2002 άρχισαν τις διαδικασίες υιοθεσίας κι όσο έκαναν έρευνα αποφάσισαν πως θα ήθελαν να υιοθετήσουν ένα παιδάκι με ειδικές ανάγκες.

Φιορεντίνα – Γιουβέντους με αξεπέραστο Live Στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο δρόμος δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα και η διαδικασία ήταν αρκετά εξαντλητική. Τρία χρόνια αργότερα, το 2005, τα κατάφεραν.

«Πάντα ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδάκι, απ' όταν ήμουν μικρό κοριτσάκι. Μεγάλωσα, παντρεύτηκα, έκανα παιδιά, αλλά αυτή η επιθυμία δεν έσβησε ποτέ μέσα μου. Ο άντρας μου κι εγώ έπρεπε να κάνουμε μαθήματα πρώτα πριν προχωρήσουμε τη διαδικασία υιοθεσίας. Τότε, μάθαμε για τα παιδάκια με ειδικές ανάγκες και για παιδάκια με προβλήματα υγείας που ψάχνουν σπίτι. Αμέσως, ενδιαφερθήκαμε, αφού ένα από τα παιδιά μας αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας», είπε η γυναίκα.

Το πρώτο αγοράκι που υιοθέτησαν ήταν ο Αντόνιο, η μικρή Όμπρε ήρθε ένα χρόνο αργότερα και τον Δεκέμβρη του 2009 υποδέχτηκαν τη μικρή Αλάνα που δυστυχώς η κατάσταση της υγείας της ήταν σοβαρή και δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Η οικογένεια της 53χρονης έκανε τα πάντα για να σώσει τη 2χρονη, έτρεξαν σε πολλούς γιατρούς μέχρι τη Νέα Υόρκη και παρά τις εγχειρήσεις που υποβλήθηκε έφυγε από τη ζωή λίγους μήνες αργότερα.

Η απώλειά της στοίχισε στην οικογένεια, ωστόσο μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα προχώρησαν σε ακόμα μία υιοθεσία και μέχρι το 2017 είχαν ανοίξει την αγκαλιά τους σε συνολικά έξι παιδάκια με προβλήματα υγείας.