Οδηγός λεωφορείου συγκινεί βρίσκοντας στέγη και τροφή σε άστεγο ηλικιωμένο (pic & vid)

Gazzetta team
Οδηγός λεωφορείου συγκινεί βρίσκοντας στέγη και τροφή σε άστεγο ηλικιωμένο (pic & vid)
Τα Χριστούγεννα στο Ουισκόνσιν για ένα άστεγο άντρα, φέτος ήρθαν λιγάκι νωρίτερα εξαιτίας μίας καταπληκτικής οδηγού λεωφορείου.

Τα φώτα της δημοσιότητας κατάφερε να τραβήξει (δικαίως) πάνω της μία νεαρή οδηγός λεωφορείου από το Μιλγουόκι των ΗΠΑ, καθώς δεν έμεινε ασυγκίνητη από τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα ενός ηλικιωμένου συμπολίτη της και έκανε τα αδύνατα δυνατά για να του κάνει την ζωή λιγάκι ευκολότερη.

Πιο συγκεκριμένα, η Νάταλι Μπαρνς διαπίστωσε την σχεδόν καθημερινή παρουσία ενός επιβάτη μεγάλης ηλικίας κι αρχίζοντας να κουβεντιάζει μαζί του κατάλαβε την δεινή οικονομική θέση του καλοσυνάτου άντρα.

Ο τελευταίος της ανέφερε ότι για διάστημα περίπου μίας εβδομάδας είναι άστεγος καθώς το σπίτι του κρίθηκε ακατάλληλο για διαμονή και τότε η Μπαρνς αποφάσισε να τον αναλάβει δράση.

Αφού ο άστεγος που ονομάζεται Ρίτσαρντ αρνήθηκε την αρχική της προσφορά να του αγοράσει φαγητό, η Μπαρνς την επόμενη νύχτα επέμεινε ακόμη περισσότερο, ενώ άφησε τον άντρα να παραμείνει μέσα στο όχημα μέχρι την λήξη της βάρδιάς της σχεδόν στις 3 τα ξημερώματα.

Όμως, η αποφασιστική οδηγός δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, καθώς επικοινώνησε με καταφύγιο για άστεγους, καταφέρνοντας να βρει μία έστω και προσωρινή στέγη στον Ρίτσαρντ, ο οποίος δεν έβρισκε λόγια για να την ευχαριστήσει.

Μάλιστα, η προσφορά της Μπαρνς συνεχίστηκε τις επόμενες ημέρες, αγοράζοντας μία σειρά από αγαθά πρώτης ανάγκης για τον άστεγο ηλικιωμένο, ενώ φρόντισε να ανταλλάξει τηλέφωνο επικοινωνίας με τον άντρα ώστε να σιγουρευτεί ότι δεν θα περιέλθει σε δυσχερή θέση.

Οι στιχομυθίες μεταξύ της οδηγού και του άντρα καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας του λεωφορείου, με την δημοσιοποίησή τους να ξεσηκώνει κύματα επιβράβευσης και συγχαρητηρίων για την αλληλεγγύη που επέδειξε, ενώ αντίστοιχη ήταν κι οι ανταπόκριση στην έκκλησή της για περαιτέρω βοήθεια στον άστεγο άντρα.

Πληροφορίες: cnn.com