Ο μεγαλύτερος σβέρκος στον κόσμο ανήκει σε Αμερικανό υπόδικο και δεν έχει ίχνος Photoshop (pics)

Gazzetta team
Ο μεγαλύτερος σβέρκος στον κόσμο ανήκει σε Αμερικανό υπόδικο και δεν έχει ίχνος Photoshop (pics)
Ο «λαιμός- αεροδιάδρομος» ενός υπόδικου από την Φλόριντα, έχει προκαλέσει έναν μικρό χαμό στους χρήστες του διαδικτύου και των social media.

Μπορεί οι αρχές της Φλόριντα των ΗΠΑ να ήθελαν απλώς να ενημερώσουν για την σύλληψη ενός άντρα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, δημοσιοποιώντας την φωτογραφία του, όμως οι απανταχού χρήστες των social media, στάθηκαν περισσότερο σε ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα του συλληφθέντα.

Ο Τσαρλς Ντιόν ΜακΝτάουελ συνελήφθη πριν από μερικές ημέρες για κατοχή κοκαϊνης, μεθαμφεταμίνης και μαριχουάνας στην κομητεία Εσκάμπια της περιοχής, όμως το μέγεθος του σβέρκου του προκάλεσε πανζουρλισμό στο διαδίκτυο, με την φωτογραφία του να κάνει τον γύρο του κόσμου, ενώ περίπου 130.000 άνθρωποι σχολίασαν την ανάρτηση των αστυνομικών αρχών, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στον τεράστιο λαιμό του.

Πλέον, από πολλούς ο ΜακΝτάουελ χαρακτηρίζεται ως ο κατάδικος με τον μεγαλύτερο λαιμό στον κόσμο, ενώ η παραλλαγμένη φωτογραφία του γίνεται πρώτης τάξεως ευκαιρία για την δημιουργία και των σχετικών memes.

Τα πράγματα, όμως, για τον ΜακΝτάουελ δεν αναμένονται και τόσο ευχάριστα, καθώς σε περίπτωση καταδίκης κινδυνεύει με φυλάκιση ως και 35 χρόνων, εξαιτίας του αυστηρού νομικού πλαισίου στην Φλόριντα σχετικά με την κατοχή και την διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.