Δασκάλα απολύθηκε όταν βρέθηκαν φωτογραφίες στο Facebook όπου επιδεικνύει το ντεκολτέ της (pics)

Gazzetta team
Δασκάλα απολύθηκε όταν βρέθηκαν φωτογραφίες στο Facebook όπου επιδεικνύει το ντεκολτέ της (pics)
Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση περιήλθε μία δασκάλα δημοτικού από το Μπέρμιγχαμ της Μεγάλης Βρετανίας, όταν οι μαθητές της ανακάλυψαν στο προφίλ της στο Facebook, μερικές επίμαχες φωτογραφίες από το «ένοχο» παρελθόν της.

Η 33χρονη μαθηματικός εργαζόταν -μέχρι πρότινος- σε δημοτικό σχολείο της περιοχής, όταν μερικοί από τους μαθητές της ανακάλυψαν μερικές προκλητικές φωτογραφίες, με πρωταγωνίστρια την ίδια.

Στην πιο κραυγαλέα από αυτές, η Αναλίζα Αλταρίβα εμφανίζεται να κρατάει μία βέργα, φορώντας ένα φόρεμα που αποκάλυπτε το αβυσσαλέο ντεκολτέ της, ενώ η ανάρτησή της συνοδευόταν από ανάλογα σχόλια για το μέγεθος του στήθους της.

Σε άλλη της ανάρτηση δήλωνε υπερήφανα ότι σκέφτεται το σεξ πολύ περισσότερο από τους υπόλοιπους ανθρώπους, ενώ δεν έκρυψε και το γεγονός ότι κατά την αποφοίτησή της θεωρούνταν ως η επικρατέστερη από τους συμμαθητές της ώστε να καταλήξει πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών.

Όπως είναι φυσικό, οι αναρτήσεις αυτές έκαναν έφτασαν ταχύτατα στα αυτιά γονέων, συναδέλφων αλλά και της διεύθυνσης του σχολείου, που αποφάσισε την προσωρινή της παύση από τα καθήκοντά της, μέχρι η σχολική επιτροπή να αποφασίσει το μέλλον της ως δασκάλα.

Πληροφορίες: dailymail.co.uk.