Μία 34χρονη είναι ερωτευμένη με έναν πολυέλαιο και τον έκανε τατουάζ (pics)

Gazzetta team
Μία 34χρονη είναι ερωτευμένη με έναν πολυέλαιο και τον έκανε τατουάζ (pics)
Ο πολυέλαιος δεν είναι το πρώτο αντικείμενο που ερωτεύτηκε, καθώς στο παρελθόν είχε νιώσει ανάλογα συναισθήματα και για το Άγαλμα της Ελευθερίας.

Κατά καιρούς έχουν υπάρξει διάφοροι άνθρωποι που έχουν ερωτευτεί πράγματα... Από τρένα μέχρι και τοίχους.

Σε αυτή την κατηγορία λοιπόν ανήκει και η Αμάντα Λίμπερτι, η οποία είναι σε... σχέση με ένα πολυέλαιο, τον οποίο μάλιστα τον έχει βαφτίσει «Lumiere».

Ατλέτικο Μ. – Μπαρτσελόνα με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η 34χρονη μάλιστα φρόντισε να πάει τον έρωτά της σε άλλο επίπεδο, κάνοντας μάλιστα στο αριστερό της χέρι ένα τατουάζ αφιερωμένο στο συγκεκριμένο φωτιστικό, το οποίο είναι κάπως μεγαλύτερό της, καθώς έχουν περάσει 91 χρόνια από τότε που κατασκευάστηκε.

«Στον Lumiere του άρεσε πολύ το τατουάζ και μου έδωσε πολύ ενέργεια. Όταν δεν του αρέσει κάτι, μου το λέει», είπε χαρακτηριστικά η Αμάντα.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η 34χρονη αποκτά συναισθήματα για ένα αντικείμενο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ήταν 14ων ετών από κάτι ντραμς που είχε φάει κόλλημα, ενώ στη συνέχεια τρελάθηκε με το Άγαλμα της Ελευθερίας, φτάνοντας στο σημείο να αλλάξει το επίθετό της και να το κάνει Λίβερτι (σ.σ στα αγγλικά σημαίνει ελευθερία).