Ρημαδιό: Εκατό έφηβοι εισέβαλαν σε πάρτι κι ισοπέδωσαν το σπίτι (pics)

Gazzetta team
Ρημαδιό: Εκατό έφηβοι εισέβαλαν σε πάρτι κι ισοπέδωσαν το σπίτι (pics)
Εικόνες απόλυτης καταστροφής αντίκρισε μία 52χρονη γυναίκα από το Λίνκολν της Μεγάλης Βρετανίας, όταν επέστρεψε στο σπίτι της μετά από την διεξαγωγή 10ωρου πάρτι από περισσότερους από 100 έφηβους καλεσμένους της ανήλικης κόρης της.

Πιο συγκεκριμένα, η 52χρονη μητέρα, που εργάζεται ως πλασιέ ηλεκτρονικών συσκευών, αναγκάστηκε να λείψει για δύο ημέρες από το σπίτι όπου διαμένει με την 17χρονη κόρη της, με την τελευταία να εκμεταλλεύεται την απουσία της μητέρας της και να διοργανώνει ένα επεισοδιακό και καταστροφικό πάρτι.

Η ανάρτηση του event στο Facebook είχε σαν αποτέλεσμα την έλευση εκατοντάδων νεαρών από κάθε γωνιά της πόλης του Λίνκολν, οι οποίοι άρχισαν να επιδίδονται σε πρωτοφανείς καταστροφές στους εσωτερικούς κι εξωτερικούς χώρους του σπιτιού.

Απελπισμένοι οι γείτονες της οικογένειας αναγκάστηκαν να καλέσουν την αστυνομία, περιπολικά της οποίας άρχισαν να καταφθάνουν στο σημείο, για να γίνουν όμως δεκτοί με «βροχή» μπουκαλιών μπύρας κι ακατονόμαστων ύβρεων. Με την συνδρομή σχεδόν είκοσι αστυνομικών το σπίτι εκκενώθηκε από τους νεαρούς ταραξίες, οι οποίοι όμως άφησαν πίσω τους το σπίτι κυριολεκτικά ρημαγμένο.

Αυτές τις εικόνες αντίκρισε κι η άτυχη μητέρα, η οποία ειδοποιημένη από την τοπική αστυνομία, επέστρεψε εσπευσμένα στο Λίνκλον για να βρει κατεστραμμένα τμήματα του ταβανιού και του πατώματος, ενώ στα μπάνια του σπιτιού βρήκε συσκευασίες ναρκωτικών και δεκάδες σκουπίδια, μεταξύ των οποίων και χρησιμοποιημένα προφυλακτικά.

Η εικόνα του κήπου ήταν αντίστοιχη με το εσωτερικό του σπιτιού, με το γκαζόν της βεράντας να είναι ποδοπατημένο και ξηλωμένο σε μερικά σημεία, ενώ πολλά από τα έπιπλα του σπιτιού (καναπέδες, φωτιστικά και κρεβάτια) βρίσκονται πλέον στα σκουπίδια, καθώς ήταν αδύνατη ακόμα κι η επισκευή τους.

Η 52χρονη, τα στοιχεία της οποίας δεν έγιναν γνωστά, δηλώνει έκπληκτη από την απόφαση της κόρης της να μετατρέψει το σπίτι τους σε «εμπόλεμη ζώνη», ενώ πλέον ετοιμάζει ένα δείπνο για να εξευμενίσει τους γείτονές της, οι οποίοι τουλάχιστον της αναγνώρισαν ότι η μέχρι τότε σχέση τους ήταν άριστη...