Τα νέα του τουρισμού από 18-24 TRAVEL και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360⁰

Gazzetta team
Τα νέα του τουρισμού από 18-24 TRAVEL και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360⁰
H δημοφιλής πλατφόρμα κρατήσεων σε συνεργασία με τον πιο σύγχρονο εκπαιδευτικό Όμιλο πρωτοπορούν και μας παρουσιάζουν τα πρώτα δελτία ειδήσεων που αφορούν σε νέα του τουρισμού.

Στο νέο αυτό project συμμετέχουν σπουδαστές των Τομέων ΜΜΕ &΄Ηχου και Performing Arts Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360⁰. Κάθε βδομάδα πραγματοποιούνται γυρίσματα στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ομίλου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και σε συνεργασία με τη δημοσιογράφο του www.18-24.gr Νικολέτα Κανάκη μας ενημερώνουν για όλα τα νέα και της δράσεις του on line travel agency. Από την εκφώνηση του δελτίου ειδήσεων μέχρι το τελικό μοντάζ το δελτίο γυρίζεται στα πρότυπα ενός κανονικού τηλεοπτικού δελτίου ειδήσεων.

«Είναι μια πρωτοποριακή ιδέα που είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε και την υλοποιούμε με την υποστήριξη του του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360⁰. Χαιρόμαστε πολύ που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους σπουδαστές αυτό το project καθώς μπορούν και εκπαιδεύονται στην πράξη επάνω σε όλες τις απαιτήσεις που έχει ένα δελτίο ειδήσεων και καλούνται να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες που προκύπτουν κάθε φορά. Έτσι αποκτούν ακόμη πιο γρήγορα την εμπειρία που θα τους χρειαστεί όταν βγουν στην αγορά εργασίας» εξηγεί ο ο CEO του 18-24 TRAVEL, Γιώργος Καρανάσιος και συμπληρώνει: «η μεγάλη μας εμπειρία στην αγορά εργασίας όλα αυτά τα χρόνια μας έχει δείξει ότι αυξάνονται καθημερινά οι ανάγκες για ανθρώπινο δυναμικό που ένα έχει τις σωστές γνώσεις».

Το 18-24 TRAVEL και και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360ο ενώνουν για μια ακόμη φορά τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα που ακολουθεί είναι εδώ.