Ένας 5χρονος είναι το πιο δυνατό παιδί στον κόσμο και μόλις κέρδισε μία Mercedes (pics & vid)

Gazzetta team
Ένας 5χρονος είναι το πιο δυνατό παιδί στον κόσμο και μόλις κέρδισε μία Mercedes (pics & vid)
Ούτε 1.000, ούτε 2.000 αλλά 4.105 συνεχόμενες press ups κατάφερε να κάνει ένας 5χρονος «τιτάνας» από την Τσετσενία, καταφέρνοντας να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας της γυμναστικής.

Ο Ραχίμ Κουράγιεφ κατάφερε να ολοκληρώσει τον άθλο του σε διάστημα δύο ωρών κι 25 λεπτών και να γίνει ο νεότερος άνθρωπος που καταφέρνει κάτι αντίστοιχο στα παγκόσμια χρονικά.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Ιταλία – Πορτογαλία! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Μάλιστα, η ολοκλήρωση της δοκιμασίας του Κουράγιεφ είχε σαν αποτέλεσμα να κερδίσει τα διθυραμβικά σχόλια του προέδρου της ομοσπονδιακής οντότητας της Τσετσενίας, του στενού συνεργάτη του Ρώσου προέδρου, Ρμαζάν Καντίροφ, ο οποίος επέλεξε να συγχαρεί τον πεντάχρονο «Άτλαντα», δωρίζοντας στην οικογένειά του μία πολυτελέστατη Mercedes αξίας 25.000 δολαρίων.

Ο νεαρός Ραχίμ Κουράγιεφ, ο οποίος δεν έχει ξεικινήσει ακόμα ούτε το σχολείο, ασχολείται καθημερινά με την γυμναστική, καταφέρνοντας να έχει χτίσει ένα σώμα, που θα το ζήλευαν ακόμα κι επαγγελματίες ενήλικοι αθλητές, ενώ το καθημερινό του πρόγραμμα περιλαμβάνει τουλάχιστον πέντε ώρες γυμναστικής, πάντα υπό την επίβλεψη του πατέρα του, ο οποίος είναι επαγγελματίας bodybuilder.

Επόμενος στόχος του Τσετσένου Σβατζενέγκερ, όπως τον αποκαλούν οι συμπατριώτες του είναι να ξεπεράσει τα 5.000 συνεχόμενα push-ups, αλλά κι η επανάληψη του κατορθώματός του με τις 4.105 συνεχόμενες έλξεις, καθώς κάποιες λεπτομέρειες δεν επέτρεψαν την επίσημη καταγραφή του ως παγκόσμιο ρεκόρ.