Μία 23χρονη έκανε 6.500 χιλιόμετρα με ρόλερ μπλέιντ (vid)

Gazzetta team
Μία 23χρονη έκανε 6.500 χιλιόμετρα με ρόλερ μπλέιντ (vid)
Ένα εκπληκτικό επίτευγμα έφερε σε πέρας μια νεαρή κοπέλα στις Ηνωμένες Πολιτείες δείχνοντας πως εάν πιστεύει κάποιος στις δυνάμεις του και στην σημαντικότητα του σκοπού του, όλα είναι δυνατά! Ακόμα και εάν επιχειρεί να διασχίσει με το ρόλερ του 6500 χιλιόμετρα μόνο με μια τσάντα στην πλάτη του!

Αυτό έκανε η 23χρονη γεννημένη στο Χονγκ Κονγκ, Γιανίς Χο, με κίνητρο μόνο να αποδείξει ότι υπάρχει ακόμα ευγένεια στις ψυχές των ανθρώπων που είναι άγνωστοι μεταξύ τους.

Ξεκίνησε από το Μαϊάμι στις 24 Μαρτίου του 2018 και κάνοντας κατά μέσο όρο 32-64 χιλιόμετρα τη μέρα στις... ρόδες της κατάφερε να επιζήσει λαμβάνοντας φαγητό, νερό και καταφύγιο από αγνώστους.

Μάλιστα, παρά την έλλειψη ασφάλειας, η κοπέλα επιμένει ότι δεν πέρασε ούτε μια μέρα στη διάρκεια της οποίας ένιωσε πείνα ή δεν είχε κάπου να μείνει.

«Τουλάχιστον 5-10 αυτοκίνητο σταματούσαν κάθε μέρα προσφέροντάς μου μια αγκαλιά, ένα μπουκάλι νερό ή για να δουν αν χρειάζομαι κάτι», είπε.

Και πρόσθεσε: «Ακόμα και αυτοί που δεν μπορούσαν να προσφέρουν μέρος για διαμονή, δεν θα με άφηναν στο δρόμο, σαν να συμμετείχαμε όλοι στον ίδιο σκοπό».

Η τολμηρή κοπέλα που θέλει να γίνει δημοσιογράφος ολοκλήρωσε το ταξίδι της στις 20 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους στο Πόρτλαντ, 11 μέρες πριν το χρονικό τελεσίγραφο της 1ης Νοέμβρη που είχε θέσει η ίδια στον εαυτό της.