Κοπάδι προβάτων «εισέβαλε» στην διαδρομή του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας (vid)

Gazzetta team
Κοπάδι προβάτων «εισέβαλε» στην διαδρομή του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας (vid)
Ένα κοπάδι από πρόβατα διέκοψε για μερικές στιγμές την διέλευση των χιλιάδων δρομέων που συμμετείχαν στον 36ο αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Εκτός από την αλγεινή εντύπωση που προκάλεσε η επιμονή του Δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη να διακοπεί προσωρινά ο αγώνας για να διασχίσει κάθετα την λεωφόρο Μαραθώνος με το όχημά του και την συνοδεία του, ένα ακόμα απρόοπτο σημάδεψε τη διεξαγωγή του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας, που έλαβε χώρα την Κυριακή με τεράστια συμμετοχή δρομέων και στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία.

Καταγγέλουν τον Ψινάκη ότι σταμάτησε τον Μαραθώνιο για να περάσει με το αυτοκίνητό του (pics)

Πιο συγκεκριμένα, καθώς οι χιλιάδες δρομείς βρίσκονταν επί της λεωφόρου Μαραθώνος, ένα κοπάδι από πρόβατα εισέβαλε στο οδόστρωμα, προκαλώντας στιγμιαία αναστάτωση και πολλές απορίες.

Μάλιστα, μερικά από τα μέλη του κοπαδιού έχασαν τον δρόμο κι άρχισαν να πορεύονται επί της Μαραθώνος, ακολουθώντας τους δρομείς, που κοιτούσαν έκπληκτοι τις τιτάνιες προσπάθειες του βοσκού να μαζέψει τα ζώα του.

Τελικά, το κοπάδι κατάφερε να βγει από την διαδρομή του Μαραθωνίου, όμως το βίντεο από το ξεκαρδιστικό περιστατικό κάνει εύλογα τον γύρο του διαδικτύου.