La Casa de Papel: Στην Ελλάδα τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου! (pics & vids)

La Casa de Papel: Στην Ελλάδα τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου! (pics & vids)
Οι πρωταγωνιστές της σειράς "La Casa de Papel", που σάρωσε και αγαπήθηκε όσες λίγες τα τελευταία χρόνια, έρχονται στην Ελλάδα και αναλαμβάνουν ρόλους έκπληξη!

Η αλήθεια είναι ότι το "La casa de papel" θέλει ένα κάποιο μπουστάρισμα για το τελευταίο του κύκλο. Δηλαδή και την ληστεία κάνανε και τα λεφτά τα πήραν και δεν τους έπιασαν και το love story τους μεταξύ του Προφέσορ και της Ρακέλ είχε αίσιο τέλος αλλά η αλήθεια είναι ότι η σειρά έχει φτάσει σε ένα κομβικό σημείο.

Ο τρίτος κύκλος έχει να κουβαλήσει το βάρος των δύο προηγούμενων υπερεπιτυχημένων και ο κόσμος περιμένει πάρα πάρα πολλά από την σειρά - φαινόμενο. Και βέβαια πρώτα απ’ όλους το έχουν καταλάβει αυτό οι παραγωγοί και οι σεναριογράφοι: ο τρίτος κύκλος του "La casa de papel" πρέπει να πιάσει... υψηλή απόδοση!

Και γι’ αυτό αποφάσισαν ότι ο τρίτος κύκλος πρέπει να γυριστεί στην Ελλάδα και οι πρωταγωνιστές να «εμπλακούν» στην Ελληνική πραγματικότητα.

Για να δούμε λοιπόν τι θα έκαναν οι πρωταγωνιστές της πιο επιτυχημένης ισπανικής σειράς όλων των εποχών αν καλούνταν να γυρίσουν το τρίτο κύκλο στην Ελλάδα:

Ο Berlin θα ήταν ξένος διαιτητής στα ντέρμπι της Super League

Πλέον στα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος πρέπει να έχεις Proficiency και TOEFL για να… εκφράσεις τα παράπονά σου στον διαιτητή. Και η αλήθεια είναι ότι πολλοί ξένοι διαιτητές δεν μπορούν να διαχειριστούν καλά τους παίκτες στην Ελλάδα καθώς εκείνοι έρχονται από κάτι πρωταθλήματα τύπου... Καμπιονάτο και Πρέμιερ Λιγκ. Μπροστά σε έναν όμως θα κάθονταν όλοι σούζα! Στον Berlin. Φανταστείτε να πάει ένας παίκτης να του κάνει τσαμπουκά επειδή του έβγαλε κάρτα και ο Berlin να του κάνει αυτό το «σσσσσσσ».


''Συναρπαστικά ειδικά στοιχήματα για το La Casa De Papel" (21+)

Η Τόκιο θα πήγαινε στο Nomads

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έφυγε από το reality επιβίωσης και θα μας λείψει ο μεστός και γλυκύτατος λόγος της!

Και ποια η κατάλληλη να την αντικαταστήσει; Μια γυναίκα που το αίμα της βράζει, που δε μασάει να τσακωθεί με όλους τους άντρες και ασφαλώς, ούτε να μείνει με το μαγιό ή τα εσώρουχα μπροστά στην κάμερα.

Ο Προφεσόρ προπονητής στον ΠΑΟ

Προς Θεού, δεν υπονοούμε κάτι για τον Γιώργο Δώνη! Ο άνθρωπος κάνει εξαιρετική δουλειά στον Παναθηναϊκό. Αλλά αν, λέμε αν, ο κύριος Δώνης ήθελε να φύγει από την ομάδα, θα επέλεγε για αντικαταστάτη του τον Προφεσόρ! Ο Ισπανός έχει μάθει να δουλεύει με νέους και ελπιδοφόρους, δεν τον τρομάζει το χαμηλό μπάτζετ, είναι μεθοδικός και πάνω απ’ όλα, ο πιο τυχερός άνθρωπος πάνω στη Γη! Δεν υπάρχει κάποιος πιο κατάλληλος για τον πάγκο του Παναθηναϊκού!

''Συναρπαστικά ειδικά στοιχήματα για το La Casa De Papel" (21+)

Ο Ντένβερ στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο»

Ο συμπαθής Ντένβερ το έχει με τον χορό! Άλλωστε είναι τεράστιος φαν του μακαρίτη (;) Έλβις και τον μιμείται υπέροχα! Τόσο υπέροχα που στο reality ταλέντων του ΣΚΑΙ, με την απόδοσή του θα έπαιρνε χωρίς δεύτερη κουβέντα το golden buzzer και θα περνούσε κατευθείαν στον τελικό αφήνοντας άφωνους τους κριτές!

Η Μόνικα θα δοκίμαζε την τύχη της στο GNTM

Η όμορφη γραμματέας του Αρτουρίτου έχει όλα τα φόντα για να πάει στο Next Top Model Ελλάδας και να σαρώσει. Θα έμπαινε με αποστολή να σπάσει την τριάδα της φωτιάς και θα τα κατάφερνε χωρίς δεύτερη κουβέντα καθώς είναι σκληρό καρύδι. Έβγαλε δύο σεζόν με σφαίρα στο πόδι, τώρα η Μέγκι θα την έκανε να κωλώσει; Πάμε καλά;

Η Ναϊρόμπι στο «Πάμε Πακέτο»

Το δράμα της Ναϊρόμπι θα έφτανε στο τέλος του. Η μάνα επιτέλους θα συναντούσε τον γιό της και ποια καλύτερη εκπομπή για να συμβεί αυτό από το «Πάμε Πακέτο» της Βίκυς Χατζηβασιλείου! Η θεσσαλονικιά παρουσιάστρια θα λύγιζε και θα πλάνταζε στο κλάμα όταν μόλις η Ναϊρόμπι έβλεπε τον γιό της θα του φώναζε “tomar una chaqueta”!


''Συναρπαστικά ειδικά στοιχήματα για το La Casa De Papel" (21+)

O Αρτουρίτο θα έκανε το Bella ciao τσιφτετελάτη διασκευή.

Το Bella Ciao, ένα από τα πιο όμορφα και ιστορικά τραγούδια της παγκόσμιας μουσικής έγινε αυτό που φοβόμασταν: το Despacito! Το ιταλικό, αντιστασιακό τραγούδι του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου πλέον χορεύεται σαν pop dance hitάκι ανάμεσα στις Πέλφε σε όλα τα clubs της Ελλάδας και ο δαιμόνιος Αρτουρίτο δε θα μπορούσε να λείπει από το αυτό το «γλέντι». Θα έκανε μια διασκευάρα στο Bella Ciao με κλαρίνα, μπουζουκάκι και ραπ κουπλέ που θα ζήλευε και ο Πιτμπουλ!

* Προσθέστε αν θέλετε στα σχόλια και εσείς τι σκέφτεστε ότι θα μπορούσε να κάνει ο κάθε ένας πρωταγωνιστής στην ελληνική πραγματικότητα!