Pecan Resist: Το παγωτό που κάνει «αντιπολίτευση» στον Τραμπ (vid)

Gazzetta team
Pecan Resist: Το παγωτό που κάνει «αντιπολίτευση» στον Τραμπ (vid)
Με ένα πρωτότυπο και γευστικότατο τρόπο αποφάσισαν να εναντιωθούν οι υπεύθυνοι της γνωστής εταιρείας παγωτών και γλυκών Ben & Jeryy's για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στις πολιτικές διακρίσεων κι αποκλεισμών του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ.

Αφού, λοιπόν, έβαλαν κάτω τα δεδομένα κι ανέλυσαν την στόχευσή τους αλλά και τον καλύτερο τρόπο για να επιτύχουν το θεμιτό αποτέλεσμα αποφάσισαν να λανσάρουν ένα νέο παγωτό, το Pecan Resist, το οποίο αποτελεί από μόνο του, το άλλο άκρο της πολιτικής του Πλανητάρχη, ο οποίος προμοτάρει με κάθε ευκαιρία τις πεποιθήσεις του για την «Λευκή Υπεροχή».

Για αυτό και το Pecan Resist αποφασίστηκε να εμπεριέχει σχεδόν κάθε είδος λιχουδιάς που θα μπορούσε να αναμιχθεί με την βανίλια και την σοκολάτα, στέλνοντας ένα σαφέστατο μήνυμα εναντίον των «διακρίσεων, των αποκλεισμών και των οπισθοδρομικών πολιτικών του Τραμπ».

Η εταιρεία θεωρεί ένα είδος ακτιβισμού την κυκλοφορία του νέου της παγωτού, καλώντας ταυτόχρονα τους πολίτες να «οικοδομήσουν το μέλλον τους στις ράγες τις ισότητας, της δικαιοσύνης ανεξαρτήτου φυλής, φύλου, χρώματος και θρησκευτικών πεποιθήσεων».