Ινδός γκουρού έσυρε αμάξι με τα γεννητικά του όργανα για να αποδείξει την αξία του διαλογισμού (vid)

Gazzetta team
Ινδός γκουρού έσυρε αμάξι με τα γεννητικά του όργανα για να αποδείξει την αξία του διαλογισμού (vid)
Έναν εξαιρετικά πρωτότυπο τρόπο βρήκε ένας ινδουιστής γκουρού για να αποδείξει ότι η θέληση κι η πνευματική διαύγεια μπορούν να εξαφανίσουν τον πόνο, όποιος κι αν είναι αυτός.

Έτσι, ο Ινδός γκουρού βάλθηκε να τρελάνει τους συμπολίτες του σε πόλη της ανατολικής Ινδίας, αποφασίζοντας να σύρει για απόσταση 100 μέτρων ένα αμάξι, χρησιμοποιώντας δύναμη αποκλειστικά και μόνο από τα γεννητικά του όργανα.

Το happening συγκέντρωσε εκατοντάδες μαθητές του γκουρού αλλά και πληθώρα απλών πολιτών, που έσπευσαν στο σημείο για να δουν τα αποτελέσματα του διαλογισμού και ο γκουρού δεν τους άφησε απογοητευμένους.

Έτσι, αφού έδεσε το αμάξι στα γεννητικά του όργανα άρχισε να διανύει την προκαθορισμένη απόσταση μέσα σε χειροκροτήματα και ζητωκραυγές, χωρίς ίχνος μορφασμού ή πόνου στο πρόσωπό του.

Βέβαια, δεν έλειψαν κι όσοι θεώρησαν τραβηγμένο το όλο σκηνικό, θεωρώντας πως σίγουρα ο γκουρού θα είχε κάποια βοήθεια από τους μαθητές του, κάτι που οι τελευταίοι διέψευσαν κατηγορηματικά, παραπέμποντας όσους αμφισβητούν τις ικανότητες του γκουρού στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα μάλιστα με τον ίδιο, χρειάστηκαν σχεδόν 12 χρόνια σωματικής και πνευματικής εκγύμνασης για να φτάσει στο σημείο να είναι έτοιμος για να πραγματοποιήσει το κατόρθωμά του.