Ο Mayweather έκλεισε αγώνα για πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια (pics & vids)

Gazzetta team
Ο Mayweather έκλεισε αγώνα για πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια (pics & vids)
Πρωτοχρονιά στο Τόκιο θα κάνει ο 41χρονος πυγμάχος για έναν αγώνα που θα του προσφέρει πάνω από 100 εκατομμύρια στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Έχουμε χάσει το μέτρημα πια με τις φορές που ο Floyd Mayweather έχει ανακοινώσει την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, αλλά κάτι γίνεται και επιστρέφει στα ρινγκ. Με το... αζημίωτο βέβαια...

Κάτι που το καταλάβαμε καλά, όταν έκλεισε το deal για την μάχη του με τον Conor McGregor, η οποία αύξησε το ποσό στον τραπεζικό του λογαριασμό κατά 240 εκατομμύριο δολάρια. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το παρατσούκλι «Money» που έχει, καθώς αν τα χρήματα είναι καλά, τότε είναι ανοιχτός σε κάθε συμφωνία.

Έτσι, η ανακοίνωση οτι την παραμονή της πρωτοχρονιάς θα αντιμετωπίσει τον Tenshin Nasukawa στην Saitama Super Arena, έξω από το Τόκιο, μόνο έκπληξη δεν προκαλεί, από τη στιγμή που η ασιατική αγορά, πάντα προσφέρει μεγάλα κέρδη.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι στιγμής, η συμφωνία για τον αγώνα αυτό, θα του αποφέρει περίπου 120-130 εκατομμύρια δολάρια, χωρίς ωστόσο να υπάρχει επιβεβαίωση ακόμα.

Άλλωστε, υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες ακόμα να ξεκαθαρίσουν, όπως για παράδειγμα τα κιλά που θα έχουν, αλλά και τον τρόπο που θα παλέψουν (kick boxing, πυγμαχία ή ΜΜΑ). Βέβαια, ο 41χρονος πυγμάχος ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία φορούσε γάντια για ΜΜΑ.

Ο 20χρονος Ιάπωνας, παρά το νεαρό της ηλικίας έχει ρεκόρ 27-0 στα ματς που έχει δώσει, μεταξύ των οποίων ήταν και αυτό με τον Μανώλη Καλίστημ, στις 31 Ιανουαρίου του 2016 στο Τόκιο.

Στις δηλώσεις του, κατά την διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του event πάντως, παρουσιάστηκε αρκετά αισιόδοξος, λέγοντας: «Κανείς δεν έχει νικήσει τον αντίπαλό μου στο παρελθόν και θα ήθελα να είμαι αυτός που θα γράψει ιστορία. Η μπουνιά μου μπορεί να αλλάξει την ιστορία. Δεν με νοιάζουν οι κανόνες, αν θα έχουμε κλωτσιές ή όχι. Δεν θα με πείραζε να παίξουμε με κανόνες πυγμαχίας. Ο αντίπαλός μου δείχνει ψηλότερος από ότι είναι, αλλά μπορώ να τον χτυπήσω».