Στην τελική ευθεία ο υψηλότερος κατοικήσιμος ουρανοξύστης στον κόσμο (pics & vid)

Gazzetta team
Στην τελική ευθεία ο υψηλότερος κατοικήσιμος ουρανοξύστης στον κόσμο (pics & vid)
Στην φάση του τελικού σχεδιασμού του υψηλότερου ουρανοξύστη κατοικιών βρίσκονται οι υπεύθυνοι του εξαιρετικά φιλόδοξου και δαπανηρού project, που αναμένεται να αλλάξει ριζικά το Μανχάταν κι ολόκληρη την Νέα Υόρκη.

Οι αρχιτέκτονες που έχουν αναλάβει τον σχεδιασμό και την κατασκευή του ουρανοξύστη, που θα αποτελέσει σπίτι για χιλιάδες ευκατάστατους Νεοϋορκέζους αναμένεται να έχει ύψος 472, κατακτώντας την πρώτη θέση μεταξύ των υψηλότερων κατοικήσιμων κτιρίων στον κόσμο, ενώ θα ξεπερνάει ακόμα και το εμβληματικό Empire State Building.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Το "Central Park Tower" θα κατασκευαστεί ακριβώς δίπλα στο ομώνυμο πάρκο της αμερικανικής μεγαλούπολης, ενώ ήδη η εταιρεία που έχει αναλάβει το project έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του κτιρίου.

Όπως μαρτυρά κι εικόνα, πλέον, τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο στον ουρανό της Νέας Υόρκης, ενώ η κατασκευή του αναμένεται να ξεκινήσει εντός του 2019.

Τέλος να σημειωθεί, πως αυτή την στιγμή τον τίτλο του υψηλότερου κατοικημένου κτιρίου στον κόσμο διατηρεί ο ουρανοξύστης 432 Park Avenue με ύψος 424 μέτρα κι ακολουθούν ο πύργος Princess (414 μέτρα) και το κτίριο Marina 23 (392 μέτρα), αμφότερα στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.