Tα τέσσερα ταλέντα που πέρασαν στην επόμενη φάση του «Έχεις ταλέντο» με Golden Buzzer (vids)

Gazzetta team
Tα τέσσερα ταλέντα που πέρασαν στην επόμενη φάση του «Έχεις ταλέντο» με Golden Buzzer (vids)
Μπορεί σιγά σιγά οι οντισιόν του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» να φτάνουν προς το τέλος τους κι αρκετοί ήταν οι διαγωνιζόμενοι που έκλεψαν τις εντυπώσεις με την εμφάνισή τους και κέρδισαν επάξια μία θέση στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Τέσσερις, όμως, συμμετοχές ξεχώρισαν αρκετά από τις υπόλοιπες, ωθώντας τους τρεις κριτές και τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό να πατήσουν το κουμπί του Golden Buzzer, με το οποίο ο διαγωνιζόμενος πέρασε στην επόμενη φάση, ακόμα κι αν δεν συμφωνούσαν οι υπόλοιποι κριτές.

Κάθε ένας από τους συμμετέχοντες στην κριτική επιτροπή (Σάκης Τανιμανίδης, Μαρία Μπακοδήμου, Γιώργος Καπουτζίδης) είχε το δικαίωμα να πατήσει μόνο μία φορά κατά τη διάρκεια των οντισιόν το Golden Buzzer, ενώ την ίδια δυνατότητα είχε κι ο Γιώργος Λιανός ως παρουσιαστής του show.

H παρέα της Νεφελόπετρας που εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή με την εμφάνισή της, ο νεαρός ράπερ που μίλησε για το μείζον ζήτημα του σχολικού εκφοβισμού, οι τρεις Νοτιοαφρικανοί βαρύτονοι αλλά κι ο εντυπωσιακός χορευτής είναι εκείνοι που θα έχουν την ευκαιρία να ξανά βρεθούν στο πλατό του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» και να προσπαθήσουν να φτάσουν μέχρι τον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού.

"Νefelopetra" - Σάκης Τανιμανίδης

Γιώργος Θωμόπουλος - Γιώργος Καπουτζίδης

Lunuyo, Simangaliso & Sandile - Γιώργος Λιανός

Χρήστος Ντεντής - Μαρία Μπακοδήμου