To Hendrick’s έκανε ορθοπεταλιές στις Σπέτσες φορώντας τα καλά του

Gazzetta team
To Hendrick’s έκανε ορθοπεταλιές στις Σπέτσες φορώντας τα καλά του
Το πιο ασυνήθιστο gin ήταν ο μεγάλος χορηγός του 5ου Tweed Run.

Το νησί των Σπετσών υποδέχτηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά το Tweed Run, το διεθνή ποδηλατικό θεσμό που δε σταματά να κερδίζει ολοένα και περισσότερους φανατικούς θαυμαστές κάθε χρόνο. Στις 19-21 Οκτωβρίου, η αγαπημένη ποδηλατάδα εποχής πραγματοποιήθηκε, με το Hendrick’s, το Πιο Ασυνήθιστο Gin, σε πρωταγωνιστικό ρόλο ως μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης.

Ενθουσιώδεις ποδηλάτες με vintage ντύσιμο, κατέκλυσαν τους δρόμους του νησιού, ακολουθώντας το γεμάτο εκπλήξεις πρόγραμμα του Hendrick’s: Η ημέρα της ποδηλατάδας ξεκίνησε με το Hendrick’s beauty parlor από την Dazzlin’ Gal, που περίμενε από το πρωί τους συμμετέχοντες για μία μοναδική εμπειρία vintage περιποίησης στο lobby του εμβληματικού Poseidonion Grand Hotel.

Έχοντας ανανεώσει τα μαλλιά και το μακιγιάζ τους, οι tweeders παρέλαβαν τα ποδήλατά τους και οδηγήθηκαν στο Παλιό Λιμάνι των Σπετσών για ένα ατμοσφαιρικό πικνίκ στη φύση. Το Πιο Ασυνήθιστο Gin τους υποδέχτηκε με δροσιστικά Hendrick’s & Tonics και jazz μελωδίες, προσφέροντας την τέλεια συνοδεία ενός γεύματος με φόντο τον Αργοσαρωνικό.

Το βράδυ, σειρά είχε το swing party στο Poseidonion Grand Hotel. Οι φινετσάτοι συμμετέχοντες φωτογραφήθηκαν και διασκέδασαν με ζωντανή μουσική από τους Opera Chaotique και πολύ χορό με αέρα περασμένων εποχών, απολαμβάνοντας τρία διαφορετικά cocktails Hendrick’s.

Την επόμενη μέρα, οι tweeders είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τη βεράντα του Poseidonion Grand Hotel και να γευτούν κρύο Hendrick’s punch μέσα σε συλλεκτικά vintage σετ τσαγιού. Η γαρνιτούρα από φέτες αγγουριών και ροδοπέταλα απογείωσαν την όλη γευστική εμπειρία, παραπέμποντας στον ασυνήθιστο συνδυασμό εκχυλισμάτων του κορυφαίου super premium gin.

Η ημέρα συνεχίστηκε με τους αγώνες κομψότητας ποδηλάτων στο γραφικό Cine Titania, όπου ο κύκλος των εκδηλώσεων ολοκληρώθηκε με τον πιο απολαυστικά ασυνήθιστο τρόπο: Το Hendrick’s υποδέχτηκε το κοινό, προσφέροντας Gin & Tonics αγγουροσφηνάκια!

Ένα ασυνήθιστο ταξίδι στο χρόνο ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε στις Σπέτσες παρέα με το Hendrick’s Gin, αφήνοντας σε όλους τις καλύτερες αναμνήσεις μίας άλλης εποχής!