Έκανε σεξ στα δικαστήρια και έφαγε 22 μήνες φυλακή για κλοπή (pics)

Gazzetta team
Έκανε σεξ στα δικαστήρια και έφαγε 22 μήνες φυλακή για κλοπή (pics)
Λίγο πριν δικαστή για κλοπή, ο 31χρονος έκανε σεξ με την κοπέλα του, το έστειλε σε έναν φίλο και εκείνος το έκανε viral στα social media με αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί η θέση του.

«Μπούμερανγκ» γύρισε σε έναν 31χρονο η επιθυμία του να... κοκορευτεί σε έναν φίλο του, οτι έκανε σεξ στις τουαλέτες των δικαστηρίων.

Ο Καρλο Τζόουνς ήταν προγραμματισμένο να δικαστεί στο Caernarfon της Βόρειας Ουαλίας, επειδή είχε κλέψει από ένα κατάστημα αρώματα αξίας 344 λιρών και στο διάλειμμα της διαδικασίας πήγε στην τουαλέτα.

Μαζί ήταν και η κοπέλα του, Σιόμπαν Ρόμπερτς με την οποία ήρθε σε σεξουαλική, ενημερώνοντας για την πράξη του αυτή, έναν φίλο.

«Μόλις πηδ#%@ την Σόμπιαν στις τουαλέτες του δικαστηρίου», του έγραψε, με εκείνον να μην τον πιστεύει και τον 31χρονο να ορκίζεται στα παιδιά του.

Λίγο αργότερα η εικόνα από τον διάλογο που είχαν έγινε viral στο διαδίκτυο, φτάνοντας μέχρι τις αρχές, με την έδρα να ζητάει εξηγήσεις. Η συνύγορός του το διέψευσε, αλλά δεν έπεισε και τόσο, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης 22 μηνών.