Ένοχη δήλωσε η 27χρονη δασκάλα για την αποπλάνηση του 14χρονου μαθητή (pics)

Gazzetta team
Ένοχη δήλωσε η 27χρονη δασκάλα για την αποπλάνηση του 14χρονου μαθητή (pics)
Όλες οι πικάντικες λεπτομέρειες που ακούστηκαν κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, όπου η Στέφανι Πάτερσον δήλωσε ένοχη στις κατηγορίες για αποπλάνηση ανηλίκου.

Ποινή φυλάκισης από 5 έως και 10 χρόνια για τις κατηγορίες που αφορούν σεξουαλική επαφή με ανήλικο, αντιμετωπίζει μία 27χρονη δασκάλα από την Φλόριντα μετά την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας...

Το... κουβάρι της υπόθεσης είχε αρχίσει να ξετυλίγεται τον περασμένο Φεβρουάριο όταν ο 14χρονος αναγκάστηκε να επιβεβαιώσει στους γονείς του, τις υποψίες που τους είχαν δημιουργηθεί οτι κάτι συνέβαινε με την Στέφανο Πάτερσον. Είχαν δει βλέπετε τα μηνύματα στο κινητό του και ο νεαρός δεν μπορούσε να κρυφτεί...

Έτσι, αποκάλυψε οτι εκείνη την ημέρα ο δασκάλα θα τον παραλάμβανε στις 11:00 και θα πήγαιναν στο σπίτι της, όπου περνούσαν αρκετές ώρες μαζί, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός οτι ο άνδρας της απουσίαζε. Ο πιτσιρικάς αποκάλυψε οτι είχαν σεξουαλικές επαφές όχι μόνο εκεί, αλλά και σε άλλα μέρη, ενώ κάποιες φορές η 27χρονη τον κερνούσε μαριχουάνα.

Αρκετά συχνά του έστελνε ακατάλληλη μηνύματα στο κινητό, ενώ στο δικαστήριο διαβάστηκαν και αυτά που έφτασαν στον 14χρονο όταν την ενημέρωσε πως είχε αποκαλύψει στους γονείς του, την σχέση τους.

«Άρα, θα κάνουν για αυτό; Σε μισώ τόσο πολύ. Πες στην μητέρα σου οτι ήταν η χειρότερη απόφαση που έχω πάρει ποτέ στην ζωή μου. Ξέρω οτι λειτούργησα χαζά. Που ήταν το μυαλό μου; Για κάποιο λόγο σε ερωτεύτηκα. Δεν θα είμαι ποτέ ξανά ο ίδιος άνθρωπος», ενώ στη συνέχεια τον ρώτησε αν μπορεί να μιλήσει στην μητέρα του, προκειμένου να την παρακαλέσει να «σβήσει» τα πάντα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Αξίζει να σημειωθεί πως αρχικά πρόθεση της δασκάλας ήταν να καταθέσει ένσταση διαμαρτυρίας, αλλά ο δικαστής Ραούλ Ζαμπράνο της ξεκαθάρισε οτι σε τέτοια αδικήματα δεν θα την δεχθεί, ενώ στη συνέχεια της είπε οτι για να λυθεί το όλο θέμα θα πρέπει να αναγνωρίσει αυτό που έκανε. Η Πάτερσον μίλησε τότε με τον δικηγόρο της για ένα λεπτό και αμέσως μετά δήλωσε ένοχη, προκειμένου να μην οξύνει περισσότερο τα πνεύματα και μεγαλώσει η ποινή που θα δεχόταν.

Έτσι, πλέον αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης από 5 έως και 10 χρόνια, με τον συνήγορό της να αισιοδοξεί πως θα μπορέσει να ρίξει ακόμη περισσότερο την ποινή.