Space Taxi: To Fake Taxi βγαίνει στο Διάστημα για νέες περιπέτειες (pics)

Gazzetta team
Space Taxi: To Fake Taxi βγαίνει στο Διάστημα για νέες περιπέτειες (pics)
Με μία ενδιαφέρουσα καινοτομία οι υπεύθυνοι της παραγωγής του φημισμένου FakeTaxi, προσπαθούν να συνεχίσουν την «περιοδεία» τους στα σπίτια εκατομμυρίων φανατικών του είδους.

To Fake Taxi αποτέλεσε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα το βαρύ πυροβολικό του PornHub για την προσέλκυση νέων επισκεπτών στην ιστοσελίδα κι έτσι οι υπεύθυνοι του μεγαλύτερου site ερωτικού περιεχομένου αποφάσισαν να φρεσκάρουν την ιδέα και να βγάλουν το «σίκουελ» της, αυτή τη φορά από τα πέρατα του γαλαξία μας.

Το Space Taxi -λίγο πολύ- θα έχει την ίδια «πλοκή» με το Fake Taxi, μόνο που αντί να διαδραματίζεται στους δρόμους και τις εξοχές του πλανήτη, θα μάς ταξιδεύει έτη φωτός μακριά, με τον πρωταγωνιστή Τζον να κάθεται στο πηδάλιο του «διαστημικού σκάφους» και να υπόσχεται νέες περιπέτειες.

Credit: FAKEhub

Μάλιστα, το φιλόδοξο project θα περιλαμβάνει αυτοτελή επεισόδια, με ξεχωριστή και πρωτότυπη πλοκή το καθένα, ενώ το σκηνικό για την φιλοξενία των γυρισμάτων βρίσκεται στην ταράτσα του σπιτιού του υπεύθυνου για την παραγωγή των ταινιών πορνό, Ντικ Μπους.

Πληροφορίες: ladbible.com