Έσπασε με το κεφάλι του 243 καρύδια σε ένα λεπτό και μπήκε επάξια στα ρεκόρ Γκίνες (vid)

Gazzetta team
Έσπασε με το κεφάλι του 243 καρύδια σε ένα λεπτό και μπήκε επάξια στα ρεκόρ Γκίνες (vid)
Μερικοί έχουν ταλέντο στα άλματα ή στο τρέξιμο, άλλοι στο κολύμπι κι άλλοι στο σπάσιμο εκατοντάδων καρυδιών με το κούτελό τους.

Στην τελευταία κατηγορία ανήκει ο πρωταγωνιστής και ρέκορντμαν του παρακάτω βίντεο, ο οποίος -ούτε λίγο ούτε πολύ- κατάφερε να μπει στην λίστα των ρεκόρ του βιβλίου Γκίνες, σπάζοντας με το κεφάλι του 243 καρύδια σε μόλις 60 δευτερόλπετα.

Πολωνία - Ιταλία! Με υψηλές αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο 32 Πακιστανός Μοχάμεν Ρασίντ Νασίμ, που είναι πασίγνωστος στην πατρίδα του για παρόμοια κατορθώματα, μπορεί να μάτωσε και να πόνεσε για να καταρρίψει το ρεκόρ που κατείχε μέχρι πρότινος ένας άντρας από την Ινδία με 217 σπασμένα καρύδια σε ένα λεπτό, δήλωσε περήφανος για την επίδοσή του, ενώ εμφανίστηκε διατεθειμένος να βάλει τον πήχη αρκετά πιο ψηλά, στοχεύοντας μέχρι και τα 300 σπασμένα καρύδια μέσα σε διάστημα ενός λεπτού.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως το ρεκόρ του πιστοποιήθηκε από την αρμόδια επιτροπή των ρεκόρ Γκίνες, με τον Μοχάμεντ να απολαμβάνει εκτός από την δόξα και ένα μικρό χρηματικό έπαθλο που προβλέπεται για αντίστοιχες περιπτώσεις.