Μέθυσε και έκανε τατουάζ το αγαπημένο του μπαρ για να μπαίνει δωρεάν (pics)

Gazzetta team
Μέθυσε και έκανε τατουάζ το αγαπημένο του μπαρ για να μπαίνει δωρεάν (pics)
Μετά από 9 επισκέψεις στο αγαπημένο του μπαρ, θα αρχίσει να βγάζει κέρδος.

Οι περισσότεροι έχουμε κάνει τουλάχιστον μία φορά κάτι χαζό, όταν έχουμε πιει λίγο παραπάνω. Αυτό όμως που έκανε ο Άνταμ Μαρς όμως, δεν το συναντάς συχνά...

Ο 27χρονος είχε πάει τον Αύγουστο διακοπές με την παρέα του, στην Μαγιόρκα και μετά από μία βραδινή έξοδο, η οποία περιελάμβανε πολύ αλκοόλ, ξύπνησε έχοντας κάνει τατουάζ στο αριστερό του χέρι, το όνομα του αγαπημένη του μπαρ στην Αγγλία.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.



Το πως το έκανε, ούτε ο ίδιος δεν το θυμάται. Αυτό όμως που ξέρει είναι οτι συζητούσε με την παρέα του για το Che Bar που βρίσκεται στην γειτονιά του, στο Μπάρνσλεϊ.

Προφανώς κάπου μεταξύ κουβέντας και ποτού, ειπώθηκε πως αν έκανε το συγκεκριμένο σχέδιο, οι υπεύθυνοι του μαγαζιού θα του επέτρεπαν να μπαίνει δωρεάν και έτσι αποφάσισε να το χτυπήσει.

Το tattoo του κόστισε 35 λίρες, η είσοδος στο μπαρ κάνει 4 και όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, μετά από 9 επισκέψεις θα έχει αρχίσει να βγάζει κέρδος.

Μόλις μαθεύτηκε τι είχε κάνει, το Che Bar γνωστοποίησε οτι θα μπορεί να μπαίνει δωρεάν στο μαγαζί, όμως ο ίδιος Άνταμ το έχει μετανιώσει.

«Όταν ξύπνησα και το είδα, ούρλιαξα. Βέβαια έπιασε, καθώς πλέον μπορώ να μπαίνω δωρεάν και νιώθω κάτι σαν VIP, όμως δεν θα το κρατήσω για πολύ ακόμα. Στην πρώτη ευκαιρία θα πάω να το σβήσω», είπε χαρακτηριστικά.