Μέθυσε στο κλαμπ, αποκοιμήθηκε στο μπάνιο κι έμεινε μέσα κλειδωμένος όλο το βράδυ (vid)

Gazzetta team
Μέθυσε στο κλαμπ, αποκοιμήθηκε στο μπάνιο κι έμεινε μέσα κλειδωμένος όλο το βράδυ (vid)
Συναρπαστική τροπή πήρε μία ξέφρενη βραδιά με πολύ αλκοόλ για ένα Βρετανό τουρίστα στην Μάλαγα της Ισπανίας.

Ο νεαρός επισκέπτης του δημοφιλούς ισπανικού θερέτρου αποφάσισε να ξεφαντώσει μέχρι το πρωί σε ένα από τα δεκάδες κλαμπ της πόλης, όμως η διασκέδασή του πήρε μία ασυνήθιστη τροπή.

Πιο συγκεκριμένα, ο 19χρονος Βρετανός αφού είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες οινοπνευματωδών ποτών, επισκέφθηκε τις τουαλέτες του μαγαζιού, από όπου όμως χρειάστηκε περίπου μισή μέρα για να βγει, καθώς η υπερκατανάλωση αλκοόλ τον οδήγησε στην λιποθυμία μέσα σε αυτές.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Και σα να μην έφτανε η απώλεια των αισθήσεών του, οι υπεύθυνοι του μαγαζιού, δεν τον είδαν κατά τη διάρκεια του ελέγχου πριν το κλείσιμο, με αποτέλεσμα ο νεαρός τουρίστας να παραμείνει κλειδωμένος και μόνος μέσα στις τουαλέτες μέχρι το επόμενο μεσημέρι, όταν οι φίλοι του άρχισαν να τον αναζητούν, καταφέροντας τελικά να φτάσουν στα ίχνη του.

Μάλιστα, η στιγμή του «απεγκλωβισμού» του νεαρού τουρίστα καταγράφηκε από την κάμερα, ακθώς ο υπεύθυνος του μαγαζιού ξεκλειδώνει τα ρολά, χαρίζοντάς του την ελευθερία του μετά από μία νύχτα που θα κάνει καιρό να ξεχάσει.