Η γιαγιά που αποφάσισε να γίνει vegan στα 97 της χρόνια (pics)

Gazzetta team
Η γιαγιά που αποφάσισε να γίνει vegan στα 97 της χρόνια (pics)
Η vegan γιαγιά προσπαθεί να πείσει κι άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά της, σημειώνοντας με νόημα πως «ποτέ δεν είναι αργά για τίποτα».

Σε μία ηλικία η οποία συνήθως δεν προσφέρεται για «κοσμογονικές» αλλαγές, μία ηλικιωμένη Αμερικανίδα αποφάσισε να αλλάξει ριζικά τις διατροφικές της συνήθειες και να γίνει vegan.

Πιο συγκεκριμένα, η 97χρονη Άννι Φρέιζερ πήρε την απόφαση να κόψει «μαχαίρι» την κατανάλωση κρέατος, με αποτέλεσμα να πάρει τον τίτλο της γηραιότερης vegan της υφηλίου.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Rise of Olympus» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Η 97χρονη γιαγιά πήρε την παραπάνω απόφαση, μάλιστα, έπειτα από εμπεριστατωμένη μελέτη βιβλίων και ντοκιμαντέρ, ενώ η ίδια δήλωσε πως η εγγονή της ήταν αυτή που ξεκίνησε να την ενημερώνει για τον κόσμο των vegan.

Η Φρέιζερ, όμως, δεν σταμάτησε μόνο στη διατροφή της αλλά προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, αποφασίζοντας να ξεκινήσει μαθήματα γιόγκα, καθώς όπως σημειώνει μόνο η χορτοφαγία κι η συγκεκριμένη μέθοςδος εκγύμνασης την βοήθησαν να ξεπεράσει διάφορα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Πλέον, η vegan γιαγιά εμφανίζεται αποφασισμένη όχι μόνο να συνεχίσει τον τρόπο ζωής που διάλεξε στα 97 της χρόνια, αλλά να πέισει όσο γίνεται περισσότερους ανθρώπους από τον οικογενειακό και φιλικό της κύκλο να ακολουθήσουν το παράδειγμά της, αρχής γενομένης από την κόρη της, την οποία κατάφερε να πείσει να εγκαταλείψει την κρεατοφαγία.