Καθυστέρησε στην επιβίβαση και κυνηγούσε το αεροπλάνο στον διάδρομο απογείωσης (pics)

Gazzetta team
Καθυστέρησε στην επιβίβαση και κυνηγούσε το αεροπλάνο στον διάδρομο απογείωσης (pics)
Σπάνιες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο διεθνές αεροδρόμιο του Δουβλίνου στην Ιρλανδία, όταν ένας αργοπορημένος επιβάτης άρχισε να κυνηγάει το αεροσκάφος, που ήδη τροχοδρομούσε στον διάδρομο απογείωσης.

Ο νεαρός Ιρλανδός έφτασε με αρκετή καθυστέρηση στην θύρα επιβίβασης της πτήσης με προορισμό το Άμστερνταμ, όπου και του ανακοινώθηκε από υπαλλήλους της αεροπορικής εταιρείας ότι η πύλη είχε κλείσει κι ότι θα έπρεπε να περιμένει την επόμενη πτήση για να φτάσει στην ολλανδική πρωτεύουσα.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Στο άκουσμα των παραπάνω, όμως, ο 30χρονος επιβάτης εξαγριώθηκε κι άρχισε να χτυπάει τα τζάμια της αίθουσας αναμονής, πριν σπάσει μία πόρτα και βρεθεί στην πίστα του αεροδρομίου, ξεκινώντας να καταδιώκει το αεροσκάφος και προσπαθώντας να το σταματήσει πριν απογειωθεί.

Στο αεροδρόμιο σήμανε συναγερμός, με αστυνομικούς να ξεκινούν την καταδίωξη του άντρα, ενώ λίγα λεπτά αργότερα η αναστάτωση έλαβε τέλος με την σύλληψή του.

Για την ιστορία, τέλος, να αναφερθεί πως τελικά η πτήση του επιβάτη όντως καθυστέρησε για περίπου 20 λεπτά, εξαιτίας της εισβολής του στον διάδρομο απογείωσης, ενώ ο ίδιος αντί να περάσει το βράδυ του στο Άμστερνταμ κατέληξε στα κρατητήρια του αεροδρομίου.