Παίκτριες ριάλιτι τα βρήκαν μεταξύ τους κι άφησαν τον "Bachelor" με την απορία (vid)

Gazzetta team
Παίκτριες ριάλιτι τα βρήκαν μεταξύ τους κι άφησαν τον "Bachelor" με την απορία (vid)
Δεν έχουν προηγούμενο στα παγκόσμια τηλεοπτικά χρονικά αυτά που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του ριάλιτι "Bachelor" στην βιετναμέζικη τηλεόραση, όταν μία από τις υποψήφιες συντρόφους του διαγωνιζόμενου εργένη, αποφάσισε να εξομολογηθεί τον έρωτά της, όχι στον νεαρό διαγωνιζόμενο αλλά σε μία αντίπαλο συνυποψήφιά της.

Οι «μαγικές» αυτές στιγμές εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης του show και μάλιστα την ώρα που ο περιζήτητος εργένης ήταν έτοιμος να ανακοινώσει την τελική νικήτρια, που θα επέλεγε μεταξύ των διαγωνιζόμενων κοριτσιών.

Όταν, λοιπόν, ο νεαρός bachelor έκανε σαφές ότι η νεαρή Minh Thu δεν ήταν η τελική του επιλογή, εκείνη αντί να το πάρει κατάκαρδα όπως θα περίμενε κανείς, προέβη σε μία κίνηση που κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει λίγα δευτερόλεπτα πιο πριν.

Πήγε προς το μέρος μίας άλλης διαγωνιζόμενης κι αφού αγκαλιάστηκαν στοργικά για αρκετά δευτερόλεπτα, στη συνέχεια της εκμυστηρεύθηκε την επιθυμία να φύγουν μαζί από το ριάλιτι.

Θεατές, διαγωνιζόμενες και παρουσιαστής, όπως είναι λογικό, έμειναν με τα στόματα ανοιχτά, όμως η υπόθεση είχε αρκετό ζουμί ακόμα, καθώς ο εργένης προσπάθησε να μεταπείσει την δεύτερη διαγωνιζόμενη, λέγοντάς της πως αυτή ήταν η κοπέλα που είχε επιλέξει για να είναι μαζί του.

Μάταια ο ίδιος κι ο παρουσιαστής προσπαθούσαν να μεταπείσουν την ερωτοχτυπημένη διαγωνιζόμενη, η οποία είχε πάρει την οριστική κι αμετάκλητη απόφασή της, να ζήσει δηλαδή τον έρωτά της με την συμπαίκτρια της που μόλις της είχε εξομολογηθεί τα αισθήματά της. Αφού είπε μερικές συμπονετικές κουβέντες στον έκπληκτο νεαρό, αποχώρησε χέρι χέρι με τον έρωτά της, μέσα σε χειροκροτήματα κι αποθέωση από το κοινό και τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες, με το επίμαχο στιγμιότυπο να ξεφεύγει από τα στενά όρια του Βιετνάμ και της Ασίας και να κάνει τον γύρο του κόσμου.