Απελπισμένη λέαινα προσπαθεί με κάθε τρόπο να προκαλέσει το ερωτικό ενδιαφέρον του αρσενικού (pics & vid)

Gazzetta team
Απελπισμένη λέαινα προσπαθεί με κάθε τρόπο να προκαλέσει το ερωτικό ενδιαφέρον του αρσενικού (pics & vid)
Πρωτόγνωρες εικόνες κατέγραψε η κάμερα κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ για τη ζωή και τις συνήθειες των αιχμάλωτων λιονταριών που ζουν στο πάρκο άγριας ζωής West Midland's Safari Park στην Μεγάλη Βρετανία.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που η υπόλοιπη αγέλη των λιονταριών βρίσκεται μακριά από τον αρχηγό της αγέλης και την «σύντροφό» του, η λέαινα εμφανίζεται ιδιαίτερα ορεξάτη και πρόθυμη να συνευρεθεί ερωτικά με το μεγαλόσωμο αρσενικό.

Όμως, ο βασιλιάς της ζούγκλας δεν δείχνει καθόλου πρόθυμος να ανταποκριθεί στα ερωτικά καλέσματα του θηλυκού ούτε μοιάζει έτοιμος για ερωτοτροπίες και συναφή παιχνίδια.

Η αποφασισμένη, όμως, λιονταρίνα δεν έχει πει την τελευταία της λέξη, καθώς αφού αρχικά βιώνει την απόρριψη του αρσενικού, στη συνέχεια επιστρατεύει όλα της τα όπλα για να προκαλέσει το ερωτικό του ενδιαφέρον.

Αρχικά τον πλησιάζει με άγριες διαθέσεις, πριν αρχίσει να τον κυκλώνει και να τρίβει το σώμα της πάνω στο δικό του. Κι αν κάποιος νομίζει ότι τα λιοντάρια -στο συγκεκριμένο θέμα- έχουν περιορισμένο οπλοστάσιο, τότε τα σκέρτσα της λέαινας θα τον διαψεύσουν οικτρά.

Αφού η αρχική επίθεση αγάπης φαίνεται να αποτυγχάνει, η λέαινα παίρνει δραστικά μέτρα. Καβαλάει το επιβλητικό αρσενικό, που παραμένει ξαπλωμένο στο γρασίδι, ενώ τοποθετεί το σώμα της έτσι ώστε τα επίμχα σημεία, να ακουμπούν πάνω στο λιοντάρι, που μετά από τις συνεχείς επιθέσεις τελικά δείχνει να υποκύπτει στις ορέξεις της συντρόφου του.

Πληροφορίες: ladbible.com