Κλείδωσαν την αρκούδα μέσα στο αμάξι τους αλλά εκείνη το έσκασε από το παράθυρο (pics & vid)

Gazzetta team
Κλείδωσαν την αρκούδα μέσα στο αμάξι τους αλλά εκείνη το έσκασε από το παράθυρο (pics & vid)
Απροσδόκητη τροπή πήρε η εκδρομή μίας τετραμελούς οικογένειας στην εξοχή, όταν μία πεινασμένη αρκούδα εισέβαλε στο αυτοκίνητό της, σε μία προσπάθεια να κλέψει τις λιχουδιές που προκάλεσαν το ενδιαφέρον της.

Η γυναίκα του ζευγαριού, όταν αντιλήφθηκε την παρουσία του επιβλητικού θηλαστικού, αποφάσισε να την αφήσει στην ησυχία της, όμως το καταλάθος πάτημα του κουμπιού κλειδώματος του οχήματος, είχε σαν αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό της αρκούδας μέσα στο στενόχωρο μίνι-βαν.

Η συνέχεια, όμως, ήταν ακόμα πιο περιπετειώδεις.... Καθώς η οικογένεια που αποτελούταν από τους γονείς και τα δύο ανήλικα παιδιά τους είχε απομακρυνθεί αρκετά από το όχημα και πιστεύοντας ότι η αρκούδα θα είχε φύγει αφού είχε χορτάσει την πείνα της, ο πατέρας επέστρεψε για να ελέγξει την κατάσταση.

Τότε, διαπιστώνοντας με έκπληξη και τρόμο ότι η αρκούδα παρέμενε μέσα στο όχημα, ανέλαβε δράση, ξεκλειδώνοντας τις πόρτες του αυτοκινήτου, όμως το άγριο ζώο είχε αποφασίσει να βγει με άλλον -λιγάκι πιο ανορθόδοξο- τρόπο.

Αφού έσπασε το παράθυρο στη θέση του οδηγού με την τρομερή της δύναμη, κατάφερε να βγει από την στενή τρύπα, με τον πατέρα να καταφέρνει να γλιτώσει μόλις για κλάσματα του δευτερολέπτου από το πανικόβλητο ζώο.

Η περιπέτεια της οικογένειας, τελικά, είχε αίσιο τέλος, με όλους να είναι καλά στην υγεία τους, με εξαίρεση το αυτοκίνητο, το οποίο έγινε κυριολεκτικά... καλοκαιρινό.