Ταϊλανδός tattoo artist κορόιδευε τους πελάτες και ζωγράφιζε πάνω τους ονόματα φαγητών (pics)

Gazzetta team
Ταϊλανδός tattoo artist κορόιδευε τους πελάτες και ζωγράφιζε πάνω τους ονόματα φαγητών (pics)
Για μερικούς τα τατουάζ αποτελούν διακαή πόθο κι απαραίτητο «αξεσουάρ», ενώ άλλοι μετανιώνουν αυτοστιγμή την απόφασή τους να στιγματίσουν για πάντα τα σώματά τους.

Στην δεύτερη κατηγορία ανήκουν οι δεκάδες Ευρωπαίοι κι Αμερικανοί πελάτες ενός tattoo artist από την μακρινή Ταϊλάνδη, ο οποίος κατάφερε να εξαπατήσει δεκάδες άτυχους πελάτες του, ζωγραφίζοντας ακατονόμαστες εκφράσεις στα σώματά τους, την μώρα που εκείνοι πίστευαν ότι αποκτούσαν ένα τατουάζ με βαθύ νόημα και μεγάλη σημασία.

Ο Ταϊλανδός tattoo artist φαίνεται πως είχε κάνει σύστημα την εξαπάτηση των δυτικών τουριστών με αυτόν τον τρόπο, ενώ τα θύματά του αγνοούσαν το «βρώμικο» παιχνίδι που είχε στηθεί στις πλάτες τους (κατά περιπτώσεις και σε γάμπες, κοιλιακούς, μπράτσα κι ώμους).

Την ώρα που οι ατυχείς τουρίστες νόμιζαν πως αποκτούσαν ένα πανάρχαιο ταϊλανδέζικο ρητό στα σώματά τους, ο επιτήδειος «καλλιτέχνης» τσέπωνε τα χρήματά τους, ζωγραφίζοντας βρισιές κι ονόματα φαγητών, ενώ η άγνοια των θυμάτων για την τοπική γλώσσα και τις διαλέκτους της δεν τους επέτρεπε να καταλάβουν την κομπίνα του Ταϊλανδού, η οποία άρχισε να αποκαλύπτεται μόνο όταν άρχισαν να δημοσιοποιούνται στο διαδίκτυο μερικά από τα κατορθώματά του.

«Ζουμερό σπρινγκ ρολ», «γεμιστή πάπια», «μπαλινέζικο ρύζι» αλλά και περιγραφικότατες αναφορές σε γεννητικά όργανα κι άλλες βωμολοχίες είναι μερικά από τα highlights της καριέρας του εν λόγω tattoo artist, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά, παρά τις επίμονες προσπάθειες των αρχών της χώρας.

Πλέον, τα άτυχα θύματα του επιτήδειου προσπαθούν να αφαιρέσουν ή να τροποποιήσουν τα ενθύμιά τους από την επίσκεψη στην χώρα της νοτιοανατολικής Ασίας, ενώ σίγουρα σε περίπτωση που θα σκεφτούν να ξανακάνουν τατουάζ κατά τη διάρκεια των διακοπών τους σε ξένη χώρα, το λεξικό θα έχει μόνιμη θέση μέσα στις βαλίτσες τους.