Επική μάχη φιδιών που κρέμονται από μπαλκόνι λήγει με την πτώση των «μονομάχων» στο κενό (vid)

Gazzetta team
Επική μάχη φιδιών που κρέμονται από μπαλκόνι λήγει με την πτώση των «μονομάχων» στο κενό (vid)
Την εναέρια μάχη δύο μεγάλων φιδιών κατέγραψε με την κάμερά της μία πανικόβλητη τουρίστρια στην ανατολική Αυστραλία.

Μοναδικές εικόνες κατέγραψε η κάμερα κινητού τηλεφώνου μίας επισκέπτριας σε ξενοδοχείο στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας, όταν προσπάθησε να διαπιστώσει αν το μπαλκόνι του δωματίου της ήταν ασφαλές για να βγάλει έξω το γατάκι της, καθώς στελέχη του ξενοδοχείου την είχαν προειδοποιήσει για την ύπαρξη φιδιών στην ευρύτερη περιοχή.

Η γυναίκα, αφού θορυβήθηκε από τις οδηγίες του προσωπικού, αποφάσισε να ελέγξει εξονυχιστικά τον χώρο, χωρίς προφανώς να περιμένει αυτό που θα συναντούσε. Δύο μεγάλα φίδια πάλευαν τυλιγμένα το ένα γύρω από το άλλο, ενώ παράλληλα κρέμονταν από το κάγκελο του μπαλκονιού του δωματίου της έκπληκτης γυναίκας.

Αφού διασφάλισε την ακεραιότητα της ίδιας αλλά και του κατοικιδίου της και κλείστηκε ερμητικά μέσα στο δωμάτιο, έβγαλε το κινητό της τηλέφωνο κι άρχισε να καταγράφει την επική μονομαχία, ενώ τα ακροβατικά των φιδιών κόβουν την ανάσα. Τελικά, μετά από τουλάχιστον 10 λεπτά μάχης, τα φίδια πέφτουν από μεγάλο ύψος στο έδαφος, δίνοντας τέλος στην λαχτάρα της γυναίκας, η οποία σίγουρα θα κλείστηκε μέσα στο ξενοδοχείο μέχρι την ημέρα της αναχώρησής της μετά την τρομακτική εμπειρία.

Πληροφορίες: dailymail.co.uk