Τα Burger King δίνουν 20.000 λίρες στον πρώτο που θα δοκιμάσει το νέο τους burger (pics & vid)

Gazzetta team
Τα Burger King δίνουν 20.000 λίρες στον πρώτο που θα δοκιμάσει το νέο τους burger (pics & vid)
Σε μία κίνηση που θα συζητηθεί ιδιαίτερα προχωρούν οι υπεύθυνοι της διαφημιστικής καμπάνιας των Burger King στο Ηνωμένο Βασίλειο, με σκοπό να προωθήσουν με τον καλύτερο κι αποτελεσματικότερο τρόπο τη νέα δημιουργία τους.

Έτσι, ακούσαμε από τα πλέον επίσημα χείλη (αυτά του Άλασνταϊρ Μέρντοκ, CEO της εταιρείας) ότι η εταιρεία είναι διατεθειμένη να δώσει το χρηματικό ποσό των 20.000 λιρών, στον πρώτο τυχερό που θα δοκιμάσει το νέο burger της φίρμας, το Crispy Chicken Burger.

Πριν βιαστείτε, όμως, να βγάλετε συμπεράσματα σχετικά με την παραπάνω απόφαση, σημειώνεται πως η γνωστή αλυσίδα (που εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται και στην Ελλάδα) θα προχωρήσει σε αυτή την κίνηση για καθαρά εμπορικούς και διαφημιστικούς λόγους,

Kι ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι σχεδόν όλα τα burger του μενού της γίνονται ανάρπαστα, αλλά τα burger με κοτόπουλο δεν φάνηκε να κερδίζουν τους πελάτες, σημειώνοντας χαμηλές πωλήσεις και χτυπώντας το «καμπανάκι του κινδύνου» στα ανώτερα κλιμάκια της εταιρείας, με αποτέλεσμα την λήψη της παραπάνω «τρελής» και πρωτάκουστης απόφασης.

Για αυτό μην διστάσετε στιγμή... Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τραβήξετε σε βίντεο μία εικονική απόπειρα να δαγκώσετε το νέο burger και στη συνέχεια να το στείλετε στους επίσημους λογαριασμούς της εταιρείας στα social media (Facebook, Twitter, Instagram), προσθέτοντας το hashtag #BK20bite.