Ήθελαν να κάνουν πλάκα με πόστερ στα McDonald's και «μονιμοποιήθηκαν» (pic & vid)

Gazzetta team
Ήθελαν να κάνουν πλάκα με πόστερ στα McDonald's και «μονιμοποιήθηκαν» (pic & vid)
Όρεξη για χαβαλέ κι αρκετές δόσεις έμπνευσης είχαν δύο φίλοι και φοιτητές σε πανεπιστήμιο της πολιτείας του Τέξας, οι οποίοι καθώς έτρωγαν σε εστιατόριο της γνωστής αλυσίδας fast food, διαπίστωσαν ότι στα πόστερ που κοσμούσαν τους τοίχους του εστιατορίου με διάφορους random πελάτες δεν συμπεριλαμβανόταν κανένας Ασιάτης.

Οι δύο φίλοι, αφού διαπίστωσαν με έκπληξη ότι η πολυπληθέστερη ήπειρος του κόσμου δεν είχε κανέναν εκπρόσωπό της στους τοίχους του καταστήματος, αποφάσισαν να διορθώσουν την αδικία, με ένα μοναδικό τρόπο.

Αφού αφομοίωσαν τον σχεδιασμό των υπόλοιπων πόστερ, δημιούργησαν ένα άλλο, με πρωταγωνιστές τους εαυτούς τους και παριστάνοντας τους υπαλλήλους της εταιρείας κατάφεραν να τοποθετήσουν το πόστερ σε περίοπτη θέση.

Στη συνέχεια, αφού έβγαλαν τις απαραίτητες φωτογραφίες με το «κατόρθωμα» τους, μοιράστηκαν την ιστορία με τους φίλους τους στα social media, όμως η αντίδραση των υπεύθυνων του καταστήματος ήταν αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η διεύθυνση του εν λόγω καταστήματος στην πόλη Πέρλαντ του Τέξας, παρά το γεγονός ότι έμαθε τις ακριβείς συνθήκες τοποθέτησης του πόστερ με πρωταγωνιστές τους δύο φίλους, αντί να το κατεβάσει, αποφάσισε να το διατηρήσει στην θέση του, επιβραβεύοντας με αυτόν τον τρόπο τους δύο νεαρούς που βάλθηκαν να διορθώσουν μία αδικία με τόσο πρωτότυπο τρόπο.

Έτσι, τις τελευταίες εβδομάδες, το πόστερ με τους δύο φίλους εξακολουθεί να κοσμεί τους τοίχους του εστιατορίου, με τους δύο φοιτητές να δηλώνουν την απόλυτη ικανοποίησή τους για την απρόσμενη επιτυχία τους.

Πηγή: usatoday.com