H μάχη της ξαπλώστρας: Tουρίστες τρέχουν να προλάβουν μία θέση δίπλα στην πισίνα (vid)

Gazzetta team
H μάχη της ξαπλώστρας: Tουρίστες τρέχουν να προλάβουν μία θέση δίπλα στην πισίνα (vid)
Σε ένα ασυνήθιστο σπορ επιδίδονται Ευρωπαίοι τουρίστες στο Ρίο της Βραζιλίας, προσπαθώντας να πιάσουν την καλύτερη θέση δίπλα στην... πισίνα.

Μία διαφορετική μονομαχία έλαβε χώρα σε πολυσύχναστο ξενοδοχείο του Ρίο ντε Τζανέιρο στην Βραζιλία, με δεκάδες τουρίστες να προσπαθούν εναγωνίως να καπαρώσουν μία θέση δίπλα στην πισίνα.

Μάλιστα, η «μάχη της ξαπλώστρας» καταγράφηκε από κάμερα βραζιλιάνικου μέσου ενημέρωσης, ενώ ο σχολιασμός ήταν εφάμιλλος περιγραφής αθλήματος των Ολυμπιακών Αγώνων.

Οι πισίνες στα πρωτοκλασάτα ξενοδοχεία της βραζιλιάνικης μεγαλούπολης αποτελούν κορυφαίο προορισμό για τα εκατομμύρια τουριστών του Ρίο, καθώς η ανασφάλεια που νιώθουν στις παραλίες οι επισκέπτες λόγω της αυξημένης εγκληματικότητας και της ύπαρξης καρχαριών, οδηγούν πολλούς στην λύση της πισίνας, όπου επικρατεί το αδιαχώρητο.

Έτσι, εκατοντάδες τουρίστες και ντόπιοι συνωστίζονται αρκετή ώρα πριν το άνοιγμα των πισινών στους προθάλαμους των ξενοδοχείων, προσπαθώντας να πιάσουν την καλύτερη θέση δίπλα στην πισίνα, με ξεκαρδιστική κατάληξη τις περισσότερες φορές.