Στα ράφια το μεγαλύτερο προφυλακτικό στον κόσμο

Gazzetta team
Στα ράφια το μεγαλύτερο προφυλακτικό στον κόσμο
Σε νέα εποχή μπαίνει για τα καλά η παγκόσμια βιομηχανία προφυλακτικών μετά την έλευση στην αγορά και στα ράφια σούπερ μάρκετ και φαρμακείων του μεγαλύτερου προφυλακτικού στον κόσμο.

Τα προφυλακτικά με την ονομασία "G31" βρίσκονται ήδη στα χέρια των... προικισμένων αγοραστών τους, ενώ το μέγεθός του προκαλεί συμπλέγματα κατωτερότητας, σε όλους τους υπόλοιπους, καθώς το μήκος τους αγγίζει τα 24 εκατοστά, ενώ η διάμετρός τους τα 7 εκατοστά.

Η εταιρεία παραγωγής "TheyFit", ανακοίνωσε με επισημότητα και περηφάνια την έναρξη της διάθεσής τους στην παγκόσμια αγορά, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το προηγούμενο ρεκόρ το κατείχε το προφυλακτικό XL της Durex με μήκος τα 21,36 εκατοστά (11% μικρότερο).

Χρήστες των social media έχουν κατακλύσει τις σελίδες της εταιρείας με ξεκαρδιστικά μηνύματα, καλώντας την είτε να προχωρήσει στην παραγωγή ακόμα μεγαλύτερων προφυλακτικών, ενώ κάποιοι άλλοι που διατηρούν την μετριοφροσύνη τους δηλώνουν «συντετριμμένοι» από την αύξηση του ανταγωνισμού.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια εταιρεία πριν από λίγους μήνες είχε προχωρήσει στην κυκλοφορία και των μικρότερων προφυλακτικών της αγοράς, το μέγεθος των οποίων δεν ξεπερνά σε μήκος τα 10 εκατοστά και σε διάμετρο τα 4,1 εκατοστά.

Πηγή: ladbible.com