Περπάτησε 32 χλμ για να πάει για δουλειά και του έκαναν δώρο ένα αυτοκίνητο! (vid)

Gazzetta team
Περπάτησε 32 χλμ για να πάει για δουλειά και του έκαναν δώρο ένα αυτοκίνητο! (vid)
Μία μέρα πριν ξεκινήσει στη νέα του δουλειά, ένας 20χρονος είδε το αυτοκίνητό του να χαλάει, όμως δεν το έβαλε κάτω...

Μπορεί η τύχη να γύρισε την πλάτη, σε έναν 20χρονο μαθητή στις ΗΠΑ, αλλά το πείσμα του, τελικά του βγήκε σε καλό. Σε πολύ καλό για την ακρίβεια, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε παρακάτω...

Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Γουόλτερ Καρ λοιπόν ήταν έτοιμος να ξεκινήσει τη νέα του δουλειά σε μία εταιρία μετακομίσεων, όμως την παραμονή το αυτοκίνητό του χάλασε και την επόμενη μέρα έπρεπε να πάει από το Χόμγουντ της Αλαμπάμα στο Πέλχαμ.

Αφού προσπάθησε χωρίς αποτέλεσμα, να βρει άλλους τρόπους για να πάει στο ραντεβού και αφού η περίπτωση να ενημερώσει το γραφείο ότι δεν μπορεί να μεταβεί στο σπίτι δεν υπήρχε, αποφάσισε να το κόψει με τα πόδια, ξεκινώντας από τα μεσάνυχτα για τον προορισμό του, καθώς η απόσταση που έπρεπε να διανύσει ήταν 32,1 χιλιόμετρα.

Στην διαδρομή, γύρω στις 4:00 τα ξημερώματα, τον σταμάτησε ένα περιπολικό και αφού τσέκαρε την ιστορία του, ανέλαβε να τον πάει στον προορισμό του, αφού πρώτα τον κέρασε πρωινό για να πάρει δυνάμεις.

Μάλιστα, όταν έφτασαν εκεί, ο αστυνομικός ενημέρωσε τους ιδιοκτήτες για το τί είχε περάσει ο 20χρονος,στον οποίο προτάθηκε να πάει στο δωμάτιο και να ξαπλώσει λίγο, πριν έρθουν τα υπόλοιπα μέλη της μεταφορικής. Ο Καρ όμως ήταν αρνητικός και έπιασε αμέσως δουλειά.

Φυσικά, ενημέρωσε το γραφείο της εταιρίας και το όλο σκηνικό έφτασε στα αυτιά του εκτελεστικού διευθυντή, ο οποίος αποφάσισε να του δώσει το αυτοκίνητό του για να μετακινείται.

Μάλιστα δεν έμεινε εκεί... Άνοιξε έναν λογαριασμό στο GoFundMe, προκειμένου να μαζευτούν τα χρήματα και να πάρει ένα καινούργιο όχημα, κάτι που σύντομα θα γίνει, καθώς το ποσό που είχε μαζευτεί ήταν 8.500 δολάρια μέχρι και πριν από λίγες ημέρες.