Πόσο έτοιμοι είμαστε για το επόμενο βήμα; (vid)

Gazzetta team
Πόσο έτοιμοι είμαστε για το επόμενο βήμα; (vid)
Δέκα ερωτήσεις, οκτώ συντάκτες, δύο φύλα. Gazzetta.gr και Jenny.gr ενώνονται και ανακαλύπτουν τη «φάση» τους μέσα από ένα απολαυστικό βίντεο.

Η οδοντόβουρτσα. Τα κλειδιά του σπιτιού. Το «εγώ, πότε θα γίνω μάνα/πατέρας». Μία σχέση, ξέχωρα από τις δωδεκάωρες (και βάλε) συνομιλίες, τις selfies, τις διακοπές, τα φιλιά, καλείται να ανταπεξέλθει και σε πολύ πιο σοβαρές δοκιμασίες. Και κομματάκι δύσκολες.

Η καινούργια διαφήμιση της μπίρας Άλφα αφού έστειλε τη σκέψη μας με ταχύτητα φωτός στον άνθρωπο που μας ενέπνευσε ή που μας εμπνέει ή που ευελπιστούμε να μας εμπνεύσει να μπούμε στις παραπάνω δοκιμασίες και να βγούμε νικητές από εκεί, έγινε αφορμή για να ενώσουμε δύο sites και να παίξουμε με τους συντάκτες του το παιχνίδι των δέκα ερωτήσεων.

Μισό λεπτό: Πριν μιλήσουμε όμως για το είδος των ερωτήσεων και πολύ περισσότερο για το απρόσμενο των απαντήσεων, πρέπει να σε βάλουμε στο κλίμα του κόνσεπτ.

Να «πέσει» η διαφήμιση, παρακαλώ.

(παρακαλούνται οι σχεσοφοβικοί όπως πιουν μία μεγάλη γουλιά μπύρας)

Και τώρα, ας περάσουμε στο παρασύνθημα. Τέσσερις συντάκτες του Gazzetta.gr και τέσσερις συντάκτριες του Jenny.gr απαντούν «ποιος έχει τα κλειδιά του σπιτιού τους» αλλά και «πότε θα κάνουν το επόμενο βήμα» και βαθμολογούνται αμερόληπτα (!) για αυτήν τους την τόλμη.

Ο νικητής και νικήτρια κέρδισαν, τι άλλο; Την εκτίμησή μας. Και ήπιαν και μερικές γουλιές μπίρας Άλφα παραπάνω να γιορτάσουν τη νίκη τους.