O επικός τρόπος που βρήκε ένας οδηγός πούλμαν για να διαμαρτυρηθεί σε τράπεζα (pics)

Gazzetta team
O επικός τρόπος που βρήκε ένας οδηγός πούλμαν για να διαμαρτυρηθεί σε τράπεζα (pics)
Η τράπεζα έκλεισε τον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας του και αυτός αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Το να βγάλεις άκρη με μία τράπεζα, είναι ίσως το χειρότερο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί μετά από ασφαλιστικό φορέα. Και προσοχή δεν μιλάμε για μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για χώρες που θεωρούνται πιο οργανωμένες, όπως για παράδειγμα την Αγγλία.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το περιστατικό με τον Μουμτάζ Ράσολ στο Κρόλεϊ, ο οποίος είδε ξαφνικά μία μέρα, την NatWest να του κλείνει τον τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησής του, χωρίς μάλιστα να τον έχει προειδοποιήσει πρώτα.

Αρχικά προσπάθησε να βγάλει άκρη τηλεφωνικό και μέσω e-Mail, αλλά κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να περιμένει 45 λεπτά τον διευθυντή της, μπας και λύσει το μυστήριο.

Ούτε και εκείνος όμως μπόρεσε να τον βοηθήσει και πριν τον διώξει, του δεσμεύτηκε πως άμεσα ένα άλλο στέλεχος της τράπεζας θα επικοινωνήσει μαζί του, προκειμένου να διευθετηθεί το θέμα. Τσάμπα περίμενε όμως....

Ουδείς επικοινώνησε μαζί του και η μικρή επιχείρηση με πούλμαν «United Coaches and Minibuses» είχε ουσιαστικά μπλοκαριστεί από το να λειτουργεί, καθώς δεν μπορούσε να πληρώσει ούτε τους προμηθευτές της, ούτε τους οδηγούς της.

Έτσι, ο Ράσολ αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Τι έκανε; Πήρε ένα πούλμαν και το πάρκαρε έξω ακριβώς από την είσοδο της τράπεζας, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να λειτουργήσει.

«Ήταν ένας ειρηνικός τρόπος για να διαμαρτυρηθώ, μπας και κάποιος αποφασίσει να ασχοληθεί με την περίπτωσή μου. Αφού δεν μπορώ να δουλέψω εγώ, δεν θα μπορούν ούτε και εκείνοι», είπε χαρακτηριστικά.

Στο σημείο έφτασε η αστυνομία, η οποία όμως δεν μπόρεσε να κάνει κάτι παραπάνω από το να του κόψει κλήση, καθώς δεν είχε προβεί σε οποιαδήποτε άλλη παράβαση.