Η πρωινή γυμναστική του Ινδού πρωθυπουργού είναι όλα τα λεφτά (vid)

Gazzetta team
Η πρωινή γυμναστική του Ινδού πρωθυπουργού είναι όλα τα λεφτά (vid)
Το πρόγραμμα της προπόνησης του Ινδού πρωθυπουργού είναι απαιτητικό, όμως εκείνος δείχνει να ανταποκρίνεται χωρίς καμία ιδιαίτερη δυσκολία.

O Ναρέντρα Μόντι κρατάει στα χέρια του τα ηνία της δεύτερης μεγαλύτερης -σε πληθυσμό- χώρας στο κόσμο κι όπως είναι φυσικό το βάρος της διακυβέρνησης που πέφτει πάνω του είναι αρκετά μεγάλο.

Έτσι, ο 68χρονος πρωθυπουργός της Ινδίας έχει βρει τον καταλληλότερο κι αποτελεσματικότερο τρόπο για να χαλαρώνει πριν ξεκινήσει ακόμη μία δύσκολη μέρα στην δουλειά.

Το καταπληκτικό βίντεο με την πρωινή γυμναστική του «πρώτου πολίτη» της Ινδίας του 1,3 δισ. κατοίκων, δημοσιοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες από το γραφείο του και κατάφερε μόλις σε λίγες ώρες να γίνει παγκόσμιο viral, με χιλιάδες χρήστες του Ίντερνετ από ολόκληρο τον κόσμο να αποθεώνουν το Μόντι για τις επιλογές του και τον τρόπο εκγύμνασής του, καθώς όπως σημειώνουν η πρωινή άσκηση είναι ο ιδανικότερος τρόπος για να ξεκινήσει κανείς την μέρα του, ανανεωμένος, με καθαρό μυαλό κι έτοιμος για δύσκολες αλλά απαραίτητες αποφάσεις.