Ινδός Σιχ παρήλασε για πρώτη φορά σε εκδήλωση προς τιμήν της Ελισάβετ φορώντας το τουρμπάνι του (pics & vid)

Gazzetta team
Ινδός Σιχ παρήλασε για πρώτη φορά σε εκδήλωση προς τιμήν της Ελισάβετ φορώντας το τουρμπάνι του (pics & vid)
O 22χρονος Ινδός έγινε ο πρώτος στρατιώτης που παρήλασε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης προς τιμήν του Βρετανικού βασιλικού στέμματος και της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η καθιερωμένη παρέλαση με αφορμή εκδηλώσεις προς τιμήν της βασίλισσας Ελισάβετ μπροστά από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ την περασμένη Κυριακή είχε μια διαφορετική «γεύση» από αυτή που έχουν συνηθίσει να βλέπουν οι πιστοί ακόλουθει των βασιλικών εθίμων της Μεγάλης Βρετανίας.

Έτσι, μεταξύ των δεκάδων αντρών της βασιλικής φρουράς, ντυμένων με τις παραδοσιακές μαυροκόκκινες στολές και το χαρακτηριστικό ψηλά γούνινα καπέλα, που συμμετείχαν στην εκδήλωση, ένας Ινδός κέντρισε τα βλέμματα και το ενδιαφέρον των θεατών.

PA

Ο 22χρονος Charanpreet Singh Lall, ο οποίος κατάγεται από την Ινδία συμμετείχε στην παρέλαση προς τιμήν της βασίλισσας Ελισάβετ, ντυμένός με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ, όμως την θέση του γούνινου καπέλου πήρε το παραδοσικαό ινδικό τουρμπάνι για πρώτη φορά στα χρονικά του αποσπάσματος της φρουράς των ανακτόρων.

Ο ίδιος δήλωσε περήφανος για την παρουσία του στην τελετή, ενώ στο σημείο βρέθηκαν δεκάδες μέλη της οικογένειάς του από την Ινδία, που ταξίδεψαν στο Λονδίνο αποκλειστικά και μόνο για να καμαρώσουν τον συγγενή τους να παρευλάνει φορώντας στο κεφάλι του το σήμα κατατεθέν των Ινδών.

Credit: PA