Ανθισμένη κερασιά αποτελούμενη από εκατοντάδες χιλιάδες Lego μπήκε στο ρεκόρ Γκίνες (pic & vid)

Gazzetta team
Ανθισμένη κερασιά αποτελούμενη από εκατοντάδες χιλιάδες Lego μπήκε στο ρεκόρ Γκίνες (pic & vid)
H εντυπωσιακή δημιουργία μαγνητίζει τα βλέμματα των επισκεπτών του θεματικού πάρκου, ενώ χρειάστηκαν περισσότερες από 6.500 ώρες ώστε να ολοκληρωθεί αυτό το αριστούργημα.

Ένα μοναδικό ρεκόρ κατάφεραν να πετύχουν οι υπέυθυνοι ενός θεματικού πάρκου με Lego στην μακρινή Ιαπωνία, καθώς κατασκεύσαν μία κερασιά αποτελούμενη από 881.470 ξεχωριστά τουβλάκια.

Η κερασιά, που κατέχει περίοπτη θέση στην ιαπωνική φύση και κουλτούρα, δημιουργήθηκε σε πραγματικές διαστάσεις, με το ύψος της να φτάνει τα 4,5 μέτρα, το βάρος τους 3,3 τόνους και το πλάτος το 1,5 μέτρο.

Η ιδέα για την δημιουργία της τεράστιας κατασκευής ανήκει στους υπεύθυνους του θεματικού πάρκου της Lego, με αφορμή τα πρώτα γενέθλια του πάρκου που δημιουργήθηκε το 2017.

Για την πλήρη αποπεράτωση της κατασκευής χρειάστηκαν περισσότερες από 6.500 ώρες εργασιών, όμως το αποτέλεσμα δικαιώνει απόλυτα τους εμπνευστές της ανθισμένης κερασιάς, ενώ η θέση της στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, θεωρείται σίγουρη, καθώς κανένα άλλο αντίστοιχο δημιούργημα από Lego δεν έχει κατασκευαστεί μέχρι στιγμής.