Η ελληνικότατη αντίδραση Θεσσαλονικιού που έπεσε πάνω σε ανεμοστρόβιλο στη Γερμανία (vid)

Gazzetta team
Η ελληνικότατη αντίδραση Θεσσαλονικιού που έπεσε πάνω σε ανεμοστρόβιλο στη Γερμανία (vid)
Οι σπαρταριστές αντιδράσεις ενός συμπατριώτη μας που βρέθηκε στη δίνη του ανεμοστρόβιλου, κάνουν τον γύρο του κόσμου και την Ελλάδα διάσημη...

Δεν ξέρουμε ποια μοίρα έφερε έναν (κατά τα φαινόμενα) Θεσσαλονικιό στη δυτική Γερμανία την ώρα που ένας ανεμοστρόβιλος σάρωνε τα πάντα στοι διάβα του, αλλά ξέρουμε ότι οι εικόνες που κατέγραψε, συνοδευόμενες από ακατονόμαστες εκφράσεις, κάνουν αυτή τη στιγμή το γύρο του κόσμου.

Και για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης οι κάτοικοι του χωριού Nettetal-Schaag είδαν έναν ανεμοστρόβιλο να κόβει βόλτες στην περιοχή, να καταστρέφει περίπου 50 σπίτια και να τραυματίζει έναν άνδρα, όταν ένα δέντρο έπεσε πάνω στο αμάξι του.

Μέσα σε αυτό το «μετα-Αποκαλυπτικό» περιβάλλον, ένας Έλληνας βρέθηκε εκεί για να καταγράψει την καταστροφή, εμπλουτίζοντας την εικόνα με πλούσιο σχολιασμό και παχύ «λ».

Καθώς πλησιάζει τον ανεμοστρόβιλο με το αυτοκίνητο, ο φίλος δεν σταματά να επαναλαμβάνει την πασίγνωστη ελληνική λέξη από «μ» που έχει ταξιδέψει σε κάθε γωνιά του πλανήτη, ενώ όταν πια έχει φτάσει σε ένα πολύ κοντινό σημείο δηλώνει μετανιωμένα ότι έκανε λάθος που επισκέφθηκε την περιοχή...

Δεν ξέρουμε πόσα ακόμα βίντεο κυκλοφορούν από τον ανεμοστρόβιλο το απόγευμα της Τετάρτης, αλλά για κάποιο λόγο μερικές από τις μεγαλύτερες εφημερίδες στον κόσμο, επέλεξαν το βίντεο του αγαπητού φίλου, το οποίο συγκεντρώνει τα διθυραμβικά σχόλια ολόκληρης της υφηλίου.

Πηγή: luben.tv