Ο πιο γυμνασμένος ακροβάτης πήγε το "Μοοn Walk" σε άλλο επίπεδο (vids)

Gazzetta team
Ο πιο γυμνασμένος ακροβάτης πήγε το "Μοοn Walk" σε άλλο επίπεδο (vids)
Ο ακροβάτης από την Κίνα, έκανε τους πάντες να νομίζουν ότι πρόκειται για κάποιο μαγικό τρικ, όμως η πραγματικότητα είναι ακριβώς όπως παρουσιάζεται στο παρακάτω βνίντεο.

Το περίφημο "Moon Walk" έχει συνδέσει την ύπαρξή του με τις μοναδικές εμφανίσεις του Μάικλ Τζάκσον, όμως ένας Κινέζος ακροβάτης πήγε τον περίφημο χορό του «βασιλιά της ποπ», κυριολεκτικά σε άλλο level.

Ο εξαιρετικά γυμνασμένος performer, ο οποίος χρειάστηκε σχεδόν μια πενταετία επίπονων και πολύωρων προπονήσεων για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο, περπατάει κυριολεκτικά στον αέρα, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές σε όσους βρέθηκαν στο σημείο, την ώρα της εξάσκησής του.

Το βίντεο καταγράφηκε από περαστικούς στην πόλη Jieyang της Κίνας, ενώ η παράσταση του ακροβάτη συγκέντρωσε τα αποθεωτικά σχόλια των χρηστών του διαδικτύου, που σχολίασαν τόσο την επίδοσή του όσο και τους τόνους ιδρώτα που θα έχει ρίξει για να τελειοποιήσει τις ικανότητές του.

Πάντως, επειδή καλό είναι να αποδίδονται τα ανάλογα εύσημα και στον πρωτοπόρο εμπνευστή, απολαύστε τις ικανότητες του πρώτου διδάξαντα του θρυλικού "Moon Walk"...