Κρητικός επιχειρηματίας κλείστηκε σε πορτμπαγκάζ ενός πούλμαν

Gazzetta team
Κρητικός επιχειρηματίας κλείστηκε σε πορτμπαγκάζ ενός πούλμαν
Σε περιπέτεια εξελίχθηκε η παρουσία ενός επιχειρηματία στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους, καθώς κατάφερε να κλειστεί στο πορτπαγκάζ του πούλμαν που έκανε την διαδρομή Αθήνα-Ελευσίνα.

Μία απίστευτη περιπέτεια έζησε γνωστός παράγοντας του Ηρακλείου, πριν από μερικές ημέρες στην Αθήνα, όπου έδωσε στο παρών σε εκδήλωση, παρουσία επιχειρηματιών και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Σύμφωνα με το παρασκήνιο που αποκάλυψε ο Μανώλης Αργυράκης στην εκπομπή του στο Ράδιο Κρήτη και δημοσίευσε το ekriti.gr, όλοι οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση επιβιβάστηκαν σε λεωφορείο από το κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να μεταβούν σε συνεδριακό κέντρο της Ελευσίνας.

Κάποιοι που κάθονταν στις τελευταίες θέσεις του λεωφορείου, άκουσαν έναν θόρυβο που προερχόταν από το κάτω μέρος του οχήματος, o οποίος όσο περνούσε η ώρα γινόταν όλο και πιο έντονος, αναγκάζοντας τον οδηγό να σταματήσει για να δει τι συμβαίνει.

Κατέβηκε λοιπόν από πούλμαν, άνοιξε τον χώρο των αποσκευών και τί αντίκρισε. Έναν απο τους επιχειρηματίες που ήταν να μεταφέρει, ο οποίος ήταν κοστουμαρισμένος και με ένα βαλιτσάκι στο χέρι. Αφού απεγκλωβίστηκε τίναξε τις σκόνες από πάνω του, και επιβιβάστηκε κανονικά στο λεωφορείο, ενώ αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο συνεργάτης του, ο οποίος ταξίδευε κανονικά... στη θέση του, δεν τον αναζήτησε!

Προφανώς ο άτυχος Ηρακλειώτης, είχε σκύψει λίγο... περισσότερο για να βάλει τις αποσκευές του στον ειδικό χώρο ή να πάρει κάτι από αυτές, ο οδηγός δεν τον είδε, έκλεισε τις πόρτες και τον εγκλώβισε άθελά του μέσα!