Η μητέρα που όλοι θεωρούν πως είναι η... κοπέλα του γιου της (pics)

Gazzetta team
Η μητέρα που όλοι θεωρούν πως είναι η... κοπέλα του γιου της (pics)
O χρόνος έχει ξεχάσει να περάσει πάνω από την Shimmi Munshi, με αποτέλεσμα όλοι να θεωρούν πως είναι η κοπέλα του γιου της και όχι η μητέρα του.

Η Shimmi Munshi ενσαρκώνει την φαντασίωση κάθε γυναίκες... Να μην φαίνεται δηλαδή η ηλικία πάνω της, καθώς αν και 41 ετών, όλοι όταν την δουν για πρώτη φορά θεωρούν πως είναι 20 ετών.

Μάλιστα, οι περισσότεροι όταν την δουν μαζί με τον γιο της, νομίζουν οτι είναι η κοπέλα του και όχι η μητέρα του, με αποτέλεσμα να μένουν με ανοιχτό το... στόμα, όταν μαθαίνουν την ιδιότητά της.


Πως το κατάφερε αυτό; Ούτε η ίδια γνωρίζει, όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της...


«Έξω από το σχολείο, όλες οι μητέρες με ρωτούσαν αν έχω κάνει πλαστική ή αν έχω ξοδέψει πολλά λεφτά σε κρέμες περιποίησης.

Όλες θέλουν να μάθουν το μυστικό μου, μόνο που δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Ούτε εγχείρηση έχω κάνει, ούτε χαλάω πολλά χρήματα για καλλυντικά.


Σίγουρα όμως προσέχω τον εαυτό μου. Πίνω πράσινο τσάι, δεν καπνίζω, δεν πίνω πολύ αλκοόλ και παω γυμναστήριο, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει οτι είμαι κολλημένη με αυτό.

Σπάνια κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη.


Υπάρχουν όμως κάποιες στιγμές που όλο αυτό γίνεται εκνευριστικό. Συνέχεια που ζητάνε ταυτότητα για να αγοράσω αλκοόλ, ενώ αρκετές φορές αρνούνται να μου σερβίρουν, καθώς θεωρούν οτι η ταυτότητά μου είναι ψεύτικη.

Όταν είχαμε πάει στην Πολωνία ένα ταξίδι και είχαμε κλείσει μία εκδρομή, ο ξεναγός επέμενε οτι είμαστε ζευγάρι και ο γιος μου ένιωθε τόσο ντροπιασμένος».