Ένα λάθος στην διατύπωση κόστισε σε διαγωνιζόμενο τηλεπαιχνιδιού 7.000 δολάρια (vid)

Gazzetta team
Ένα λάθος στην διατύπωση κόστισε σε διαγωνιζόμενο τηλεπαιχνιδιού 7.000 δολάρια (vid)
Μία μικρή απροσεξία ενός πάικτη στον αμερικανικό «Τροχό της Τύχης» στάθηκε αρκετή ώστε να χαρίσει το χρηματικό έπαθλο στην αντίπαλό του κυριολεκτικά από το πουθενά.

Ένα λάθος στην διατύπωση της ζητούμενης φράσης κόστισε πολύ ακριβά σε ένα διαγωνιζόμενο του παιχνιδιού «Ο τροχός της τύχης» στις ΗΠΑ.

Ενώ, ο παίκτης είχε καταφέρει να βρει όλα τα σωστά γράμματα της ζητούμενης έκφρασης και βρισκόταν μόνο ένα βήμα πριν την κατάκτηση του επάθλου των 7.000 δολαρίων, μπέρδεψε τις λέξεις κι έκανε «δώρο» το χρηματικό έπαθλο σε έτερη διαγωνιζόμενη, που δεν πίστευε στην τύχη της.

Πιο συγκεκριμένα, ο διαγωνιζόμενος με το όνομα Τζόνι αφού βρήκε όλα τα κρυμμένα γράμματα της φράσης (Μαθήματα χορού Φλαμένκο) κλήθηκε να πει ολόκληρη την φράση ώστε να φτάσει στην νίκη, όμως η ομοιότητα του παραδοσικαού ισπανικού χορού με το πτηνό φλαμίνγκο, του κόστισε ακριβά.

Αξιοσημείωτη, πάντως, ήταν η γεμάτη απορία κι έκπληξη αντίδρασή του, καθώς δεν μπορούσε να συλλάβει το λάθος που τον οδήγησε στην χρεοκοπία και στην ήττα, ενώ μάταια ο παρουσιαστής προσπαθούσε να του εξηγήσει σε ζωντανή μετάδοση, ότι ο σωστός συλλαβισμός της φράσης είναι κομβικός για την κατάκτηση του επάθλου.

Πλέον, ο Τζόνι σίγουρα θα μάθει τον διαχωρισμό του χορού φλαμένκο με το πουλί φλαμίνγκο, ενώ τα επτά χιλιάρικα «πέταξαν» οριστικά προς την τσέπη της αντιπάλου του.