Βρήκαμε πού θα επενδύσεις το Δώρο Πάσχα σου

Gazzetta team
Βρήκαμε πού θα επενδύσεις το Δώρο Πάσχα σου
Τα ταξίδια της τελευταίας στιγμής, τα βαφτιστήρια και όλα αυτά που μπορείς να κάνεις τώρα που έχεις το κάτι παραπάνω στον τραπεζικό σου λογαριασμό.

Τα χρήματα μπήκαν. Ο τραπεζικός λογαριασμός μετράει μερικά παραπάνω ψηφία από το συνηθισμένο του και ένα χαμόγελο συγκίνησης βρίσκεται κάτω από τη μύτη μας. Σε κάτι τέτοιες στιγμές, είθισται να μη στεκόμαστε στο εάν τα παραπάνω χρήματα είναι πολλά ή λίγα -προφανώς και θα θέλαμε να είναι περισσότερα. Αυτό που συνήθως συμβαίνει, είναι ότι παίρνουμε μερικά λεπτά απόσταση από το ευτυχές γεγονός και αρχίζουμε να σκεφτόμαστε πώς θα θέλαμε να αξιοποιήσουμε τα παραπάνω χρήματα. Σαν γκρίζες σκόνες μαζεύονται πάνω από το κεφάλι μας όλες οι υποχρεώσεις του μήνα. Λογαριασμοί, λογαριασμοί, λογαριασμοί. Κάπου ανάμεσα σε αυτούς και η ασφάλεια αυτοκινήτου που λήγει ή έληξε. Τα μούτρα πέφτουν μέχρι το πάτωμα.

Μισό λεπτό. Μη χάνεις το χαμόγελό σου και προς Θεού μην αφήνεις το Λεονάρντο Ντα Βίντσι να στο σχεδιάσει στα χείλη. Ειδικά στο θέμα με την ασφάλεια αυτοκινήτου, τα πράγματα μπορούν να εξελιχθούν εξαιρετικά καλά και οικονομικά για να μιζεριάζεις πριν καν κάνεις τους υπολογισμούς. Η Anytime αποφάσισε φέτος ότι θέλει οι νέοι και οι πριμοδοτούμενοι πελάτες της να κάνουν Πάσχα όπως εκείνοι επιθυμούν χωρίς να περιορίζονται από κοστοβόρα ασφάλιστρα αυτοκινήτου. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Για τους νέους πελάτες της Anytime, το παραπάνω μεταφράζεται σε έως και 35% έκπτωση η οποία προκύπτει από τις παρακάτω τρεις απλές κινήσεις: Κλείνουν το συμβόλαιό τους μέσω ίντερνετ (κέρδος: 15%). Πραγματοποιούν συμβόλαιο ετήσιας διάρκειας (κέρδος: 10%). Πληρώνουν με πιστωτική κάρτα (κέρδος: 10%).

Για τα μέλη του Anytime Club τώρα, τα πράγματα είναι ακόμα πιο ιδανικά και τα ποσοστά κέρδους αυξάνονται ακόμα περισσότερο: Μαζί με τη δυνατότητα ασφάλισης του αυτοκινήτου τους online με έκπτωση 35%, μπορούν να εξασφαλίσουν έκπτωση που μπορεί να φτάσει μέχρι και το 40% σε προϊόντα και υπηρεσίες. Το Anytime Club εξασφαλίζει εκπτώσεις που αγγίζουν μέχρι το 40% σε ρούχα, είδη για το σπίτι, προτάσεις διασκέδασης και πολλά άλλα, σε συνεργασία με τις πιο επώνυμες και γνωστές εταιρίες στην Ελλάδα, επιβραβεύοντας και ανταμείβοντας όλα τα μέλη του (ανεξαρτήτως εάν αυτά χρειάζονται ή όχι να αγοράσουν τώρα κάποια ασφάλεια αυτοκινήτου). Μήπως μετά από όλα αυτά, ξαλάφρωσες λίγο;

Όχι ακόμα; Τότε μισό λεπτό να το πάμε από την ανάποδη.

Τώρα που δεν χρειάζεται να ξοδέψεις όλο το δώρο Πάσχα σου σε μία ασφάλεια αυτοκινήτου, έχεις χρήματα για πιο ποιοτικό ξόδεμα. Και πιο ευχάριστο. Όπως είναι για παράδειγμα τα αεροπορικά εισιτήρια για ένα ταξίδι αναψυχής. Ή και, ολόκληρο το ταξίδι αναψυχής με τα ξενοδοχεία και τα μουσεία του. Ή για να το πάμε ένα βήμα ακόμα πιο πέρα, τώρα που έχεις εξασφαλίσει την ασφάλεια αυτοκινήτου, τότε δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να γλιτώσεις τα χρήματα αεροπλάνων και λοιπών μέσων και να πάρεις την παρέα, το κορίτσι, το αγόρι, την οικογένεια ή τον εαυτό σου σόλο και να ξεκινήσεις ένα ωραίο roadtrip στην Ελλάδα.

Έστω όμως ότι δεν είσαι των ταξιδιών (ντροπή). Βαφτιστήρια, έχεις; Ένα; Δύο; Όσα. Δώρα; Δεν θα τους πάρεις; Λαμπάδες, παπούτσια, εκείνο το παιχνίδι που έχουν δει και έχουν φροντίσει να σε ενημερώσουν μόνο 100 χιλιάδες φορές την τελευταία εβδομάδα. Ε, σκέψου πόσο ωραία θα νιώσεις τώρα που όλα αυτά θα μπορείς να τους τα αγοράσεις από τα επιπλέον -πασχαλινά- χρήματα και όχι από τα μηνιαία βασικά. Δεν είναι και λίγο.

Και αν δεν έχεις ούτε βαφτιστήρια, τότε εκείνο το αντικείμενο ή η υπηρεσία που θέλεις να αγοράσεις στον εαυτό σου και όλο τα έξοδα του μήνα δεν σου επιτρέπουν να το κάνεις, ήρθε η ώρα να γίνει δικό σου. Γιατί επιτέλους, υπάρχει περίσσευμα. Και όχι από κάποιο πασχαλινό θαύμα αλλά από το ενδιαφέρον που η Anytime δείχνει προς τις ανάγκες μας ρίχνοντας το κόστος των ασφαλίστρων σε νέους πελάτες και μέλη του Anytime Club κατά 35% έτσι ώστε να μας μείνουν χρήματα και για άλλα πράγματα πέρα από την ασφάλεια του αυτοκινήτου μας.

Φέτος είναι αυτή η χρονιά που μπορείς να κρατήσεις χρήματα από το Δώρο Πάσχα σου και να τα επενδύσεις όπως εσύ πραγματικά θέλεις, ξέχωρα από υποχρεώσεις και καθημερινές ανάγκες.

Χαμογέλασε. Και ξόδεψε τα χρήματά σου όπως εσύ επιθυμείς!

Υγ: Μην ξεχνάς ότι αν είσαι μέλος του Anytime Club και χρειάζεσαι βοήθεια ώστε να κάνεις έξυπνες αγορές με τα χρήματά σου, τότε η Anytime έχει πολλές και συμφέρουσες προτάσεις για εσένα.