Ο εμπνευστής του «ρομπότ του σεξ» είναι έτοιμος να κάνει «παιδί» με το δημιούργημά του

Gazzetta team
Ο εμπνευστής του «ρομπότ του σεξ» είναι έτοιμος να κάνει «παιδί» με το δημιούργημά του
Η «ό,τι να 'ναι» είδηση της ημέρας έρχεται από έναν Ισπανό επιστήμονα. Ο τύπος που δημιούργησε το «ρομπότ του σεξ» θέλει ν' αλλάξει τα πράγματα στην κοινωνία όπως τα ξέραμε και σκέφτεται να κάνει παιδί-ρομπότ με το δημιούργημά του.

Μπορεί οι περισσότερες κοινωνίες να μην έχουν δεχτεί ακόμα τους γάμους μεταξύ ανθρώπων του ίδιου φύλου, αλλά έρχεται ένας Ισπανός επιστήμονας για να μας πει πως είναι θέμα χρόνου οι γάμοι μεταξύ ρομπότ και ανθρώπων.

Ο Σέρχι Σάντος είναι ο εμπνευστής του «ρομπότ του σεξ» και υποστηρίζει πως έχει σχέδιο για το πως θα αποκτήσει μωρό με το δικό του ρομπότ, τη Σαμάνθα.

Ο δημιουργός της υποστηρίζει πως στο μέλλον οι άνδρες δεν θα κρύβουν στις ντουλάπες τους τα ρομπότ τους ή τις κούκλες του σεξ... αλλά θα τις παντρεύονται.

«Οι άνθρωποι μπορεί να βλέπουν με περίεργο μάτι τη Σαμάνθα. Πριν το καταλάβουν όμως αυτά τα ρομπότ θα κάνουν τις δουλειές τους, θα παντρευτούν τα παιδιά τους κι έπειτα τα εγγόνια τους. Θυμηθείτε τι έγινε πριν μερικά χρόνια με τα κινητά, πιστεύατε πως σήμερα θα έκαναν όλα αυτά τα πράγματα», ανέφερε στη «Sun Online» σε ένα ωραίο παραλήρημα.

Ο επιστήμονας από την Ισπανία συνέχισε την σκέψη του εξηγώντας πως: «Μπορώ να κάνω αυτά τα ρομπότ να δημιουργήσουν παιδί. Θα αγαπούσα να κάνω παιδί με ένα ρομπότ. Θα μπορούσα να φτιάξω έναν αλγόριθμο με την προσωπικότητα που πιστεύω ότι έχει χρησιμοποιώντας τον εγκέφαλο που ήδη έχω δημιουργήσει και θα έκανα 3D εκτύπωση ένα ρομπότ που θα είναι το παιδί μας. Δεν βλέπω που είναι το κακό».

Για την ιστορία η σύζυγός του που είναι άνθρωπος δεν έχει κανένα πρόβλημα με όλα αυτά.

Εμείς, μάλλον θα χρειαστούμε ένα ποτό με όλα αυτά που διαβάσαμε.