Ελβετός έριξε... πιστολιά σε AirBnB λόγω των επεισοδίων στην Τούμπα (pic)

Gazzetta team
Ελβετός έριξε... πιστολιά σε AirBnB λόγω των επεισοδίων στην Τούμπα (pic)
Ο υποψήφιος ενοικιαστής τόνισε στο μήνυμά του, οτι υπεύθυνος για την ακύρωση είναι περισσότερο ο Σαββίδης παρά ο ίδιος.

Τα όσα έγιναν την Κυριακή το βράδυ στην Τούμπα, με την διακοπή του ντέρμπι και την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη με όπλο στον αγωνιστικό χώρο, δεν έχουν αντίκτυπο μόνο στο αθλητικό κομμάτι.

Τη... νύφη, παραλίγο να πληρώσει ένας ιδιοκτήτης διαμερίσματος, το οποίο νοικιάζει μέσω της AirBnB.

Βόλφσμπουργκ - Σάλκε με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο συγκεκριμένος λοιπόν είχε κανονίσει να παραχωρήσει το διαμέρισμά του σε Ελβετούς δημοσιογράφους, οι οποίοι θα έφταναν στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να καλύψουν τον αγώνα της Εθνικής ομάδας της χώρας τους, με την αντίστοιχη της Ελλάδας.

Η αλλαγή της έδρας όμως και η μεταφορά του φιλικού στην Αθήνα, είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει ακύρωση, η οποία έγινε γνωστή μέσω του παρακάτω μηνύματος.

«Αγαπητέ Γιώργο.

Ζητώ συγγνώμη, αλλά θα πρέπει να ακυρώσουμε την κράτηση για το μέρος. Ως αθλητικοί δημοσιογράφοι θα ερχόμασταν για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ελλάδα-Ελβετία στην Θεσσαλονίκη. Αλλά μετά τα όσα έγιναν με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ το παιχνίδι θα γίνει στην Αθήνα.

Είναι κρίμα. Περίμενα πως και πως αυτή την διαμονή. Σε ευχαριστώ πάντως για τα ευγενικά μηνύματά σου και την φιλοξενία. Για ακόμη μία φορά συγγνώμη. Είμαι όμως λιγότερο υπεύθυνος για αυτό από οτι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ».

Βέβαια, όπως γνωστοποίησε λίγο αργότερα ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, τελικά βγήκε διπλά κερδισμένος, καθώς για την ακύρωση πήρε το 50% του συμφωνημένου ποσού, ενώ παράλληλα έκλεισε το διαμέρισμα για την ίδια περίοδο σε άλλο πελάτη.