+slo-gun

Απέχεις μόνο ένα κλικ από εκεί που θέλεις να φτάσεις!

Απέχεις μόνο ένα κλικ από εκεί που θέλεις να φτάσεις!

Απέχεις μόνο ένα κλικ από εκεί που θέλεις να φτάσεις!

Ένα συνηθισμένο πρωινό στο γραφείο με το τηλέφωνο να χτυπάει ασταμάτητα, τα e-mails να έρχονται «βροχή», τη δεύτερη κούπα καφέ να τελειώνει πιο γρήγορα από ποτέ και το μυαλό να έχει τάσεις φυγής.

Ένα συνηθισμένο πρωινό στο γραφείο με το τηλέφωνο να χτυπάει ασταμάτητα, τα mail να έρχονται βροχή, τη δεύτερη κούπα καφέ να τελειώνει (ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τελειώνει τόσο γρήγορα αυτός ο πρωινός καφές!) και το μυαλό να έχει τάσεις φυγής –κάνοντας ταξίδια σε μέρη μαγικά για να ξεφύγει από την καθημερινότητα...

Είναι η στιγμή που πιάνεις τον εαυτό σου να λέει θέλω επειγόντως διακοπές! Κι αν όχι πολυήμερες, μια μικρή απόδραση, ένα city break..Και ξεκινάς να googlaρεις όλους τους πιθανούς προορισμούς για να δεις που μπορείς να φτάσεις.

Μετά από δύο ώρες άσκοπης αναζήτησης και χαμένου πολύτιμου χρόνου από τη δουλειά καταλαβαίνω γιατί αφήνω τους φίλους μου να κανονίζουν τα ταξίδια και εγώ απλά ακολουθώ.

Βρες προορισμό, ψάξε όλες τις προσφορές για αεροπορικά, κάνε αναζήτηση για ξενοδοχείο. Είσαι μέσα στο budget που διαθέτεις; Όχι! Πάμε πάλι από την αρχή... Ψάξε για αεροπορικά, η προσφορά στο ξενοδοχείο που βρήκα συμπίπτει με τις μέρες που βρίσκω πιο οικονομικά εισιτήρια; Όχι! Ξανά! Και μέχρι να συμπληρώσω το παζλ πρόλαβε άλλος και έκλεισε το δωμάτιο που μου άρεσε στο ξενοδοχείο. 

Μπορεί για πολλούς να είναι ευχάριστη μια τέτοια αναζήτηση, στην πραγματικότητα όμως είναι κουραστική και χρονοβόρα. Εντάξει, πρέπει να δεις που θα πας, να καταλήξεις στο ξενοδοχείο, να δεις τις κριτικές (αν και fake  πολλές φορές...). Να συγκρίνεις αεροπορικά, ημερομηνίες… Γιατί να μην ήταν πιο απλά.. Πιο εύκολα… Πιο γρήγορα. Να μπορείς με μια αναζήτηση να βρεις τον καταλληλο συνδυασμο μεταφοράς και διαμονής μαζί. Να συγκρίνεις ημερομηνίες, ώρες, όλα σε μια οθόνη. Να σου μιλάει από μόνο του αυτό που θες...


Αισθάνομαι πως σκέφτομαι φωναχτά, αφού δίπλα η Νικολέτα μου λεει: Μπες στο 18... Τα έχει όλα έτοιμα.

Καλέ ποιο 18;

Το 18... Μεγάλωσες λίγο, αλλά για θυμήσου.

Έζησα τις καλύτερες στιγμές ως φοιτήτρια με το 18-24. Τότε που το «Μύκονοοοοος» ήταν το δεύτερο όνομά μου!

Μα ένα τριήμερο στη Ρώμη ψάχνω, με τα πιτσιρίκια θα παω;

Εχω χάσει επεισόδια τελικά... Το 18-24 των φοιτητικών μου χρόνων, της Σκιάθου, του Bansko και της Σαντορίνης, έχει έρθει ακόμη πιο κοντά μου και δεν το ήξερα. Δεν θα μπορούσα να πιστέψω κάτι τέτοιο αν δεν μου το εξηγούσε η Νικολέτα.

Από αυτό που φανταζόμουν, έχει μείνει μόνο το όνομα. Λογικό. Έτοιμο brand, δεν το χαλάς! Αλλα καμιά σχέση με αυτό που ήξερα ως φοιτήτρια. Μέσα στη σελίδα του ανακάλυψα μια σύγχρονη μηχανή αναζήτησης ταξιδιών. Όχι χωριστά το ξενοδοχείο και χωριστά τη μεταφορά.

Μια ολοκληρωμένη λύση γι αυτούς που δε θέλουν να σπαταλούν χρόνο άσκοπα. Σε μια οθόνη, τιμές για το πακέτο που θέλεις σε εύρος ενός μήνα. Είτε ψάχνεις το φθηνότερο είτε την ημερομηνία που σε βολεύει, θα τα δεις όλα σε μια οθόνη. Θα διαλέξεις ξενοδοχείο, θα προσθέσεις όποιες extra υπηρεσίες θέλεις, θα το διαμορφώσεις στα μέτρα σου.

Με ένα κλικ τα είχα όλα μπροστά μου. Τόσο απλα και τόσο γρήγορα. Ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών, άπειρες επιλογές για να διαλέξω αυτό που μου ταιριάζει και το κυριότερο; Στις καλύτερες τιμές που θα μπορούσα να βρω. 

Κερδίζεις χρόνο, βρίσκεις τις καλύτερες προσφορές και έχεις απίστευτα πολλές επιλογές για να διαλέξεις.

Έκλεισα με τόση ευκολία το ταξίδι μου, εξοικονόμησα χρήματα (που τα ξόδεψα μετά σε σουβενίρ, εντάξει!) και το πρώτο ταξίδι ήταν μόνο η αρχή.

Γνώρισα ξανά έναν παλιό «φίλο». Δεν έμεινε στη φοιτητική μου ηλικία, αλλά ευτυχώς, με ακολούθησε! 

Εσύ πόσα κλικ απέχεις από εκεί που θέλεις να φτάσεις;

Best of internet